Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΒΟΡΓΙΑ

Κύριε Βοργιά , εδώ δεν έχουμε ούτε κότες, ούτε γατάκια.  Η προ ημερών  επιστολή σας την οποία μου στείλατε προς δημοσίευση δεν δημοσιεύτηκε για έναν και μόνο λόγο ότι προσπαθώ να κρατώ όσο είναι δυνατόν τα προσχήματα  και να μην βρίσκομαι απέναντι από  τον κάθε συνάδελφο,  σε καμία δε περίπτωση δεν έχει να κάνει με τάσεις ρεβανσισμού από μέρους μου και αντιμαχίας. Σαφώς και ο τύπος πρέπει να είναι αδέσμευτος και σωστά επισημαίνεται ότι   πρέπει να λειτουργεί χωρίς αγκυλώσεις  και αναγνωρίζω ότι το παράπονο σας είναι  δίκαιο πέρα ως πέρα γιατί πάντα πρέπει να δίνεται η ευκαιρία να ακούγονται και οι δυο απόψεις.

Επειδή δεν γνωρίζεται να σας πληροφορήσω  ότι την επιστολή σας την έστειλα και ο ίδιος στο Facebook του υπεύθυνου του Notia Press και περίμενα να δημοσιευτεί πρώτα από τον ίδιον και να το δημοσιεύσω αμέσως μετά κι αυτό για λόγους δεοντολογίας. Σωστά και δίκαια  αναφέρετε ότι ενώ υπάρχουν σε βάρος σας  συκοφαντικά δημοσιεύματα που βλέπουν ο φως της δημοσιότητας και σας θίγουν από την άλλη δεν σας δίνεται η ευκαιρία να απαντήσετε ώστε να μπορεί ο πολίτης να ενημερωθεί και ανεπηρέαστος να βγάλει τα συμπεράσματα του. Κύριε Βοργιά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε καμία περίπτωση τα μαγαζιά δεν είναι όπως λέτε ίδια, όπως  και το σχόλιο σας ότι « κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει» το θεωρώ τουλάχιστον ατυχές.

Το δικό μου μαγαζί δεν δεσμεύεται και δεν λειτουργεί καθ’ υπόδειξη κανενός,  φιλοξενεί δε όλες τις φωνές για να υπάρχει πλουραλισμός και πολυφωνία, ώστε να εξασφαλιστεί βήμα έκφρασης για κάθε άποψη.  Τον τρόπο επικοινωνίας με τη  συγκεκριμένη ιστοσελίδα Notia Press που με ρωτάτε δεν τον γνωρίζω,  σας υπόσχομαι όμως για μια ακόμη φορά να στείλω  και πάλι την δήλωση σας με την ελπίδα να δημοσιευτεί άλλως, θα την δημοσιεύσω αυτούσια όπως μου την στείλατε.

Γιάννης Καραχάλιος

αφήστε ένα σχόλιο


4 + = δώδεκα