Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΟΥΡΔOΜEΝΟ: ΟΙ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟΥ ΗΛΙΘΙΩΝ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!!

Κουρδισμένε εγώ δηλώνω καραμπινάτα εκδότης, αλήθεια εσύ τι επαγγέλλεσαι? Είσαι ή όχι ένα ανεπάγγελτος που ψαχνόσουνα με κάθε τρόπο να μπεις στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, για να βγει το μεροκάματο αλλά σε απορρίψανε λόγω ιδιαιτερότητας?

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω, ποια είναι η ιδιαιτερότητα  που έχεις?  Μήπως όπως λέγεται και ακούγεται είσαι ψυχικά ασθενής?

Στην ιστοσελίδα σου με την μεγάλη υποθέτω ακροαματικότητα αφού φιλοξενείς δημοσιεύματα του εργοδότη σου γνωστού συκοφάντη, φαντάζομαι με το αζημίωτο, ελέγχεις μήπως  την εγκυρότητα αυτών που δημοσιεύεις η υποκύπτεις στα θελήματα του χορηγού εντολέα σου?

Αν τα ελέγχεις ως οφείλεις πως επιτρέπεις την δημοσιοποίηση τέτοιων κατάπτυστων και ανυπόστατων ευτελών δημοσιευμάτων?

Είσαι εκδότης, δημοσιογράφος, σε ποιο ταμείο πληρώνεις ή είσαι απλά ένας φοροφυγάς που βγάζει μεροκαματάκι μέσα από την ελεύθερη πορνοδημοσιογραφία?

Η απειλή ότι θα ξαναβάλεις με τα οπίσθια σε δημόσια θέα τον δήμαρχο αν μη τι άλλο δείχνει ή όχι την ψυχική σου διαταραχή, το αντριλίκι σου και το μέγεθος της ηθικής σου υπόστασης?

Αν εσένα σε βγάζανε ξεβράκωτο με τα οπίσθια σε δημόσια θέα τι θα έκανες? Αν την έβλεπαν η γυναίκα σου τα παιδιά σου πως άραγε θα ένοιωθες?

Φαντάζεται μήπως κανείς να βγάζανε με στριγκάκι ή ξεβράκωτο τον ενεργό συκοφάντη ή την σύντροφο του,  τι θα γινότανε σήμερα?  Για τον πρώτο ΑΗΔΙΑ …

«ΚΥΡΙΟΙ»  θέλετε να ξεφτιλίζετε τον καθένα και να είστε στο απυρόβλητο. Θέλετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, όμως γίνεται δεν γίνεται.

Και γιατί πρέπει κάθε φορά να σας κρατάμε χαρακτήρα γιατί αλλιώς κινδυνεύουμε να μας διαπομπεύσετε ξεβράκωτους?

Κατά όσο με αφορά δεν ιδρώνω και άμα την δεις να με βγάλεις ξεβράκωτο θα παρακαλούσα  κάνε μου έτσι και μια μπροστινή για να σου δείξω την φύση μου.

Γνωρίζω τους συνεργάτες σου, όπως γνωρίζω και τους τρόπους που λειτουργείτε. Εγώ δεν σας φοβάμαι μόνο ντροπή και αηδία αισθάνομαι που ένας ψυχάκιας κοινός συκοφάντης όπως ο χορηγός σου βρίσκει την ευκαιρία προκειμένου να προβληθεί να τσαλαπατά να διασύρει και να διαπομπεύει τόσες οικογένειες λεηλατώντας έτσι ανθρώπινες ψυχές.

Αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές πως από ηχολήπτης του TELE ASTY μας προέκυψες και εσύ εκδότης – δημοσιογράφος? Συμπληρωματικά θα πρέπει να πω ότι εσύ δεν είσαι που επανειλημμένα ζητάς να σου δοθεί δωρεάν άδεια ραδιοφωνικού σταθμού η οποία ανήκει στο Ελληνικό δημόσιο? Από πού κι ως που την δικαιούσαι και μάλιστα δωρεάν?  Εσύ δεν είσαι που διεξάγεις έρανο προκειμένου να μαζέψεις χρήματα να εξαγοράσεις την συχνότητα του Ραδιοφωνικού σταθμού?  Εσύ δεν είσαι που είχες το θράσος και έβαλες υποψηφιότητα για Συμπαραστάτης του Δημότη και στις δυο ψηφοφορίες εισέπραξες Ο ψήφους?

Τυχαίο δεν νομίζω. Θα έχει μεγάλη πλάκα να δούμε κατά πόσο εσύ αλλά και οι άλλοι φίλοι του συνεργάτη σου Γιαννακόπουλου που ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη μπορούν να αποδείξουν ότι είστε εκδότες – δημοσιογράφοι.

Κουρδομένε έρχονται εκπλήξεις. Παρότι δεν σε γνωρίζω παρά μόνο στην φάτσα σε προειδοποίησα  να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες και δημοσιεύεις αν δεν μπορείς να τα αποδείξεις, γιατί θα χρησιμοποιηθούν εις βάρος σου και να μην πέσεις στην παγίδα του Γιαννακόπουλου, παρά ταύτα σε έπιασε το αντρικό σου και ήθελες να δείξεις στον συνεργάτη σου του οποίου τα δημοσιεύματα κατακλύζουν την ιστοσελίδα σου ότι προφανώς είναι άξιος ο μισθός σου, όμως κράτα αυτό που θα σου πω και βάλτο καλά στο μυαλό σου: Οι μαγκιές κάποτε πληρώνονται, λίγη υπομονή, κι όλα στην ώρα τους.

ΥΓ

Και μην ξεχάσεις την μπροστινή.

αφήστε ένα σχόλιο


+ επτά = 8