Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ PROTAGON ΒΙΛΕΣ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΑΤΑΚΑ «ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ»

Κατά την ομιλία του, ο Πάνος Καμμένος έκανε εκτενή αναφορά σε υποθέσεις διαπλοκής που έχουν να κάνουν με τις διαφημίσεις που έλαβαν τα ΜΜΕ από τις τράπεζες.
Έτσι, επικαλούμενος τα σχετικά στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τράπεζες για το 2015, είπε πως ΜΜΕ που έλαβαν 2, 3 ή και 4 εκατ. ευρώ, εμφανίζονταν να είναι αυτά που την ίδια στιγμή χρωστούν στις τράπεζες δάνεια τα οποία δεν μπορούν να πληρώσουν.
Ακόμα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατηγόρησε τον επικεφαλής του Ποταμιού, κ. Θεοδωράκη, πως βρίσκεται πίσω από το protagon και παρά τις διαβεβαιώσεις του τελευταίου πως έχει αποχωρήσει, επέμεινε πως το σχετικό ΦΕΚ δεν έχει ακόμα αλλάξει.
«Να κόψει η διαπλοκή να πληρώνει διάφορα site μαϊμούδες. Και καλώ τον εισαγγελέα να πάρει τις λίστες με τα δάνεια των τραπεζών, τις χρηματοδοτήσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, τις λίστες του press project για τη δια βίου μάθησης και θα δει ότι είναι τα ίδια μέσα! Πως είναι δυνατόν ο κ. Μαυρίκος να έχει χρηματοδοτηθεί από όλες τις τράπεζες για την Ακρόπολη που διάβαζε μόνο ο ίδιος», αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένος.

Και πρόσθεσε: «Στις τέσσερις από τις πέντε τράπεζες υπάρχει ο κ. Παναγιώτης Ζήσης. Είναι μαζί με αυτόν που το έπαιζε μάγκας, τον κ. Κρανιδιώτη που τα έπαιρνε ως πορνίδιο πολιτικό από τις τράπεζες για να δημιουργεί εντυπώσεις και μαζί διάφορα ακραία site, Το Μακελειό του Χίου και άλλες δεκάδες».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε το λόγο επί προσωπικού και δήλωσε πως όταν αποφάσισε να μπει στη πολιτική, σταμάτησε και τη σχέση του με τη δημοσιογραφία.

«Τα ξενύχτια στις βίλες του πόρτο-Ύδρα έχουν κουράσει τον υπουργό. Εγώ έφυγα από το Protagon την άνοιξη του 2014, όταν αποφάσισα να μπω στην πολιτική. Μόνο σαν αστείο μπορώ να εκλάβω τις συστάσεις του κυρίου Καμμένου, που είναι γνωστός για την ατάκα του “στα τέσσερα, στα τέσσερα” περί ήθους για το ελληνικό κοινοβούλιο, αυτό είναι για να γελούν τα θεωρεία» είπε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Τον λόγο λίγο αργότερα ξανά πήρε ο κύριος Καμμένος, διευκρινίζοντας ότι η φράση «στα τέσσερα»,δεν είναι όπως είπε δική του, αλλά του κυρίου Σαμαρά, ενώ συνέχισε την επίθεση του στον κύριο Θεοδωράκη.

«Πόσα πήρατε με το protagon μέχρι το 2014 από τις τράπεζες και το ΚΕΕΛΠΝΟ;» ρώτησε ο κ.Καμμένος τον επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, επαναλαμβάνοντας ότι το ΦΕΚ που έχει ο ίδιος στα χέρια του, λέει ότι ο κύριος Θεοδωράκης είχε σχέση με το Protagon και το 2015!

Πηγή: newsit.gr

αφήστε ένα σχόλιο


− 1 = οκτώ