Η απάντηση μου στον από ονείρωξη συλληφθέντα μπαλαρίνα Γιαχόνεβα (Part 2)

Σηκωθήκανε τα ατροφικά τσουτσούνια και μαμάνε μόνα τους

Από εκεί και μετά μπορείς να σκηνοθετήσεις όποια δικά σου σενάρια θέλεις, άλλωστε αυτός ήταν πάντα ο ρόλος σου, του ξερολισμού, της μυθοπλασίας και της κλασικότροπης φτιαξιάς, της ίντριγκας.

Και επειδή για μια ακόμη φορά θέλεις να χαμηλώσεις το επίπεδο ανάλογα με το ανάστημα σου και να το κάνεις δάπεδο, για το χέσιμο που αναφέρεις στο χαμαιτυπείο που διαχειρίζεσαι αυτό θα πρέπει να το κοιτάξεις γιατί οι διάρροιες προκαλούν πόνο στον πρωκτό, τώρα βέβαια δεν ξέρω αν και ο πρωκτός σου είναι όπως η πτέρνα σου που θυμίζει κεφαλοτύρι και για να την ξύσεις χρειάζεσαι τρίφτη και χοντρό γυαλόχαρτο.

Όσο για το κατούρημα σου συνιστώ ότι θέλει προσοχή γιατί στην ηλικία σου (70φεύγα και θέλεις να σώσεις την Γλυφάδα) ο καρκίνος του προστάτη στους άνδρες καλπάζει, (για εσένα δεν ξέρω) αλλά  μια πάνα βρακάκι θα ήταν μια χαρά για να μην λερώνεις περισσότερο το ήδη σκατωμένο εσώρουχο σου.

Αυτά όλα ως απάντηση ότι με είδες στην λαϊκή να μαζεύω τα απομεινάρια από τα καφάσια.

Τόσο μικρούλης είσαι. Ήθελες να το ισοπεδώσεις και το κατάφερες. Κάνεις για μια ακόμη φορά τον ενοχλημένο ότι δήθεν επειδή ανέβασα μια διαφημιστική πινακίδα που πιθανόν τα παιδιά σου από αφέλεια άφησαν στο πλάι της κεντρικής λεωφόρου Γεννηματά με κίνδυνο όμως να δημιουργηθεί ατύχημα λες ότι προσέβαλα τα παιδιά σου. Τι συγκίνηση κι αυτή πάλι. Δακρύβρεχτο το αφήγημα.

Μαρή μισοριξιά με το βαρύ καβάλο, αν έχεις αντρικά κι όχι γκαζές μέσα στο παντελόνι που φοράς μίλησε τώρα με τον αντιδήμαρχο Δημ. Τσαμπίρα να σου πει πως έπραξα κι αν βρεις το σθένος βρε ατροφικό τσουτσούνι ζήτα και μια συγνώμη.  

Σου απαντώ στη γλώσσα σου γιατί μόνον με αυτή καταλαβαίνεις. Βρε κοπρίτη όσο κι αν θεωρείς το αναγνωστικό σου κοινό χαμηλής ποιότητας θα πρέπει να ξέρεις ότι παιδιά έχουμε όλοι και σε κανέναν δεν επιτρέπεται οτιδήποτε μπορεί να τα μειώσει, να τα ενοχλήσει όπως έκανες εσύ με τα δικά μου παιδιά γράφοντας ένα κάρο βρωμιές και ηλιθιότητες. Κατάλαβες κοπρίτη? Και εγώ με τα παιδιά σου δεν έχω απολύτως τίποτα, εσύ ο ίδιος τα προσβάλεις με αυτά που γράφεις και κάνεις.

Άραγε δεν στο έχουν πει ποτέ ή ο εγωισμός και η αλαζονεία σου δεν σου επιτρέπει να δεις την αλήθεια? Ξέρουν τα παιδιά σου ότι στήνεσαι έξω από σπίτια δημ. συμβούλων κρυφοκοιτάζεις και τους φωτογραφίζεις? Αν ναι, πόσο υπερήφανα αισθάνονται για τον πατέρα τους?  Θα σε πείραζε μήπως αν κάποιοι έκαναν στα παιδιά σου αυτό που κάνεις εσύ στις οικογένειες και τα σπίτια των άλλων?  

Τελικά μπανιστιρτζής ή σπιούνος είσαι? Τυχερός ήσουν, γλύτωσες το μπερτάκι. 

Και πάμε παρακάτω να τα πούμε όλα. Κάποιοι που αναφέρεις δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται και να ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση γιατί είναι λαμόγια που είδαν τον δήμο σαν μια επικερδή επιχείρηση μόνο και μόνο για την κονόμα. Αξιοπρεπείς κι αυτοί όπως και εσύ που ηλικιωμένος, παππούς με το ένα πόδι στην κατάβαση, έχεις όραμα να φτιάξεις την Γλυφάδα.

Κάποιοι άλλοι λειτουργούν ως δίγλωσσοι και ρουφιάνοι και υπονομεύουν (ξέρεις εσύ απ’ αυτά, σαν την γιάφκα που είχες στήσει στον 2ο όρ επί εποχής Σφακιανάκη), τον εκάστοτε δήμαρχο μόλις σηκώνονται από την καρέκλα. Όλα για τα φράγκα, τη μάσα, τους τίτλους και τη φιγούρα, αυτή είναι  η αξιοπρέπεια που έχουν.

Και επειδή έκανες για μια ακόμη αναφορά στην Σάσα Πατεράκη δεν ξέρω αν σε έχει ορίσει η ίδια εκπρόσωπο – δικηγόρο της ή αν από μόνος σου είπες να κάνεις την παρηγορήτρα, αλλά καλό θα ήταν να ξεστραβωθείς να μιλήσεις μαζί της αν η ίδια επικοινώνησε μαζί μου κι αν απεδέχθη ότι είχα δίκιο.

Είμαι στην διάθεση σου σε κατευθείαν συνάντηση και διάλογο με την Σάσα με την οποία ποτέ δεν είχα προηγούμενα, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι χαρίζομαι και κάνω τα στραβά μάτια στα ανεξέλεγκτα φανταστικά σενάρια, τους δαίμονες που την κυνηγούν και στον παρορμητικό χαρακτήρα της.

Όσο για την υγεία της, άσε μαρή μισοριξιά  που έγινες και άνθρωπος και σε έπιασε ο πόνος για την υγεία της. Δόξα τον Θεό η γυναίκα είναι μια χαρά, αλλά προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν θα πρέπει να προβάλλει το θέμα της υγείας της για να μαζέψει ψηφαλάκια. Σε αυτό είμαι κάθετος.

Όσο για τον σφυρίχτρα και τον εκ Παραμυθιάς παραμυθατζή καλό θα ήταν όποιος απ’ αυτούς φοράει πανταλόνια κι από μέσα έχει αντρικά  να σε πληροφορήσει πόσες φορές τους έκανα το πλυντήριο ύστερα από το βίαιο, βρώμικο διεστραμμένο και παρά φύση σεξ που τους έκανε ο Η.Ζ, για να λένε σήμερα σε εσένα αυτά που λένε.

Άκου κοπρίτη εμένα εσύ κι αυτοί δεν μπορείτε να με πιάσετε στο στόμα σας γιατί δεν έχετε κάτι να με κρατάτε, αντίθετα με εμένα που έχω να λέω ότι πολλά σούργιελα σαν και του λόγου σου δεν θα έπρεπε να κυκλοφορείτε στην Γλυφάδα. Θα έπρεπε να σας φτύνουν.

Όσο για τον παραμυθατζή που σκοτώνει για την τιμή του όλοι η σκοτωμένοι τον καιρό που τον έβγαλε στη βίζιτα ο Η.Ζ απ’ αυτόν ήταν. Τον τρώει ο κώλος του να δημιουργεί εντάσεις και ρουφιανιές και να βάζει μετά να με παρακαλάνε να σταματήσω.

Αυτοί είστε. Κοιταχτείτε αναμεταξύ σας και δώστε ο ένας στον άλλον αυτό που σας αξίζει, μια ροχάλα.

Επιπρόσθετα για τον παραμυθατζή στείλε του το μνμ ότι εγώ δεν μασάω από μπράβους.Το κεφάλι του θα φάει όπως πάει. Θα του βγάλω πολλά στη φόρα (το χρωστάει στον …..τατο) που θα ντρέπεται να βγει από την πόρτα του σπιτιού του.

Και επειδή λες ότι έθιξα αξιοπρέπειες αναφέρσου ποιον αξιοπρεπή κύριo-α έθιξα με συκοφαντίες και ψέματα, αντίθετα με εσένα που προεκλογικά με συκοφαντικά υβριστικά δημοσιεύματα και σχόλια μέσα από έντυπο της Γλυφάδας που το μοιράζατε στη ζούλα νύχτα πόρτα πόρτα και γράφατε τα χειρότερα  για τον Γιώργο Παπανικολάου για να ανακόψετε την φρενήρη πορεία του.

Αν πραγματικά είχατε αντρικά μέσα από τον καβάλο σας τέτοια δεν θα τα κάνατε. Όσο για το υδραυλικό σου σύστημα που αναφέρεις, έτσι σε θέλω χαμαιλέοντα, άντρα βαρύ, πρόστυχο κι αλανιάρη. Πόσο περήφανα θα αισθάνονται τα παιδιά σου. Η μέγιστη κατάπτωση. Αυτά συμβαίνουν όταν οι πολίτες παρασύρονται και πετούν την ψήφο  τους στους ισοπεδωτιστές. 

Επιμύθιο

Εσύ ο αρχιδάτος

Κλείσε τα πόδια σου γιατί χτυπούν οι «γκαζές» και κάνει αντίλαλο

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα × 8 =