Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ.

Έχει τον τρόπο του να με εξιτάρει ο Ζαχαριάδης, κι αυτό γιατί έχει έναν μοναδικό τρόπο στην κωλοτούμπα που θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω «πρύτανη» του είδους. Ευτυχώς κατάλαβε και ο ίδιος έστω και αργά, ότι οι δημοτικές παρατάξεις και οι επικεφαλείς τους δεν είχαν καμία τύχη απέναντι στον οδοστρωτήρα Γιώργο Παπανικολάου και σήμερα τους σχολιάζει δυσμενώς.

Αρχίζει και μου αρέσει κι ο Μάκαρος ο Φιλόπουλος που θα κάνει λέει μια ουσιαστική αντιπολίτευση μέσα στα δημοτικά συμβούλια.

Ε ρε Μάκη, μην λες τέτοια και σε παίρνουν στην πλάκα. Πρώτα βουτάνε τη γλώσσα στο μυαλό και μετά κάνουν τους μάγκες, αυτό,  γιατί καθόλη την διάρκεια του προεκλογικού αγώνα ενώ έβλεπε ότι δεν μπορούσε να εμπνεύσει, να ενώσει, ενώ έβλεπε ότι οι πρωτοκλασάτοι του κουνούσαν μαντήλι, έβλεπε ότι ο ίδιος ήταν για τα πανηγύρια, αυτός εκεί, επέμενε στην ευτελή κατιούσα μικροπολιτική της λακκούβας, αποκαλώντας τον Γιώργο Παπανικολάου απερχόμενο δήμαρχο.

Να λοιπόν που σιγά σιγά οι επικεφαλής των παρατάξεων και τα εξαπτέρυγα τους έβαλαν την ουρά στα σκέλια, χρειάστηκε βέβαια η συντριπτική απάντηση του Γλυφαδιώτη που για πρώτη φορά αγνόησε την σκανδαλολογία, το ψέμα και τη συκοφαντία και ψήφισε με συνείδηση, με εκείνο το αμύθητο ποσοστό του 79,1% ρεκόρ πανελλαδικό  που είναι δύσκολο να καταρριφθεί τα επόμενα χρόνια και πράγματι θυμίζει καθεστώς Τσαουσέσκου.

Η μεγάλη πλάκα είναι με αυτόν τον  Γκουριώτη της χρυσής αυγής που αν και ομοϊδεάτες  με τον Ηλία, κάπου τα χάλασαν και τώρα παρακινεί τα κόμματα που τον στήριξαν να μας αδειάσουν την γωνιά. Ρε για να δεις που στο τέλος θα μου βγει και ένθερμος υποστηριχτής του Παπανικολάου ο Ηλίας . Ρε για κοίτα γλέντια, βέβαια θα μου πεις, τι να κάνει ο άνθρωπος τέσσερα χρόνια είναι αυτά, κι  εδώ που τα λέμε από μια ισχνή κι αστειότατη αντιπολίτευση τι μπορεί να περιμένει; Ποιος απ’αυτούς τώρα μετά το στραπάτσο θα βάλει το χέρι στην τσέπη;

Τώρα θα μετρήσει τους φίλους του.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 8 = δεκαέξι