ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ… ΕΚΕΙ

Μια επιτυχημένη τελετή παράδοσης παραλαβής από τον ένα πολιτικό στον άλλον που δείχνει πλέον ξεκάθαρα ότι η αυτοδιοίκηση έχει γίνει πόλος έλξης των πολιτικών.

Αναμενόμενη η μεγάλη προσέλευση των φίλων του Ευρωβουλευτή Γιώργου Παπανικολάου που έκαναν τον χώρο να φαίνεται πολύ μικρός αφού ξεπέρασε κάθε προσδοκία και παντού υπήρχε το αδιαχώρητο.

Την έναρξη της εκδήλωσης άνοιξε ο Υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης που ουσιαστικά παρέδωσε τα κλειδιά της παράταξης στον Ευρωβουλευτή Γιώργο Παπανικολάου, δηλώνοντας του και την αμέριστη βοήθεια και στήριξη του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βαρβιτσιώτης, οι υπουργοί Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Νίκος Δένδιας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, η ευρωβουλευτής Μαριέττα Γιαννάκου, οι βουλευτές Άννα Καραμανλή,Φωτεινή Πιπιλή, Λευτέρης Ζαγορίτης, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο Γιάννης Παπαθανασίου.

Παρών και ο υποψήφιος βουλευτής Β Αθήνας Νίκος Κωστόπουλος, διακρίναμε επίσης την ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα και πλήθος άλλων εκλεκτών καλεσμένων εκπροσώπων φορέων και πολιτιστικών συλλόγων.

fofo30 fofo8 fofo5 fofo7 fofo20 fofo21 fofo29 fofo24 fofo28 fofo22 fofo25 fofo26 fofo27 fofo16 fofo17 fofo18 fofo19 fofo11 fofo12 fofo13 fofo14 fofo15 fofo6 fofo10 fofo1 fofo2 fofo3 fofo4

 

αφήστε ένα σχόλιο


4 + = επτά