ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ: ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ

Η αστυνομία έκανε έλεγχο σε νεαρή για ναρκωτικά και τελικά αποδείχτηκε ότι κτηνοβάτης, η οποία μάλιστα τραβούσε βίντεο την ώρα που έκανε σεξ με σκύλους!

AdTech AdAdTech Ad
 Η 25χρονη Τζένα Λουίζ Ντρίσκολ από την Αυστραλία όχι μόνο έκανε σεξ με σκύλους, αλλά τραβούσε και βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο, μια κίνηση που όπως αποδείχτηκε την έφερε αντιμέτωπη με τον νόμο και έκανε το πρόσωπο της να φιγουράρει σε πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Όλα ξεκίνησαν κατά την διάρκεια αστυνομικής έρευνας που αφορούσε σε πιθανές επαφές που μπορεί να είχε η 25χρονη με εμπόρους ναρκωτικών. Στα πλαίσια της έρευνας οι αστυνομικοί έψαξαν το κινητό τηλέφωνο της Τζένα και έπαθαν σοκ. Αυτό που αντίκρισαν δεν είχε σχέση με ναρκωτικές ουσίες αλλά βρήκαν τρία βίντεο στα οποία η γυναίκα έκανε σεξ με ένα σκύλο.

Η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση, ενώ την Πέμπτη εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Κουίνσλαντ, όπου και την «συνέλαβε» ο φακός των παπαράτσι. Σχετικά με την τύχη του ζώου, οι Αρχές δεν μπορούν να κάνουν κάτι επειδή πρέπει πρώτα να αποδειχτεί ότι υπήρξε βάναυση μεταχείριση από πλευράς της. Πάντως, σύμφωνα με γείτονες της 25χρονης, στο σπίτι της φιλοξενείται εδώ και αρκετά χρόνια ένα πιτ μπουλ.

gynaika-sex-skylos2-570 gynaika-sex-skylos4-570

αφήστε ένα σχόλιο


6 + ένα =