ΗΛΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΛΑΜΕ!!!

Κύριε Ζαχαριάδη λυπάμαι που γίνατε υποστηρικτής και αυτοκόλλητοι με τον εμμονικό  συκοφάντη. Προφανώς ξεχάσατε πόσες φορές σας έστειλε κατηγορούμενο στην δικαιοσύνη? Προφανώς ξεχάσατε πόσα βράδια την βγάλατε κρατούμενος στο Α.Τ  Γλυφάδας? Προφανώς ξεχάσατε ότι ο ανελέητος εχθρός, σημερινός φίλος και υποστηρικτής σας χαριεντιζόταν καυχούμενος όταν σας έπαιρναν με τους γνωστούς μπρασελέδες?

Προφανώς ξεχάσατε ότι ήταν ο κύριος υπεύθυνος που κλείσατε την επιχείρηση σας? Προφανώς ξεχάσατε ότι η μια καταγγελία διαδεχόταν την άλλη για την επιχείρηση σας στον τ. Δήμαρχο Κ. Κόκκορη, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και όπου αλλού έβαζε ο νους του? Προφανώς ξεχάσατε ότι φωτογράφιζε ακόμα και το ρολόι της ΕΥΔΑΠ και σας κατηγορούσε ότι κλέβατε νερό για την καντίνα? Προφανώς ξεχάστε ότι σας αποκαλούσε λαμόγιο? Προφανώς ξεχάσατε  ότι σας αποκαλούσε απατεώνα και φοροφυγά? Προφανώς ξεχάσατε ότι φουντωμένος σαν το γαλόπουλο ανακοίνωνε ότι ήταν αυτός η αιτία που σε λίγο θα οδεύατε προς Χίο μεριά και θα ξεβρόμιζε η Γλυφάδα?

Σας χαίρομαι και μπράβο γιατί θα πρέπει να κάνατε μεγάλο αγώνα (ή κάτι άλλο να συμβαίνει) για να εξαγνιστείτε απέναντι σε έναν τέτοιο εχθρό, να αποβάλλατε κάθε ίχνος κακίας, μίσους και διαφοράς και  να τον συγχωρείσατε, όμως θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτά που εσείς ξεχάσατε ή αφήσατε πίσω στο παρελθόν τα θυμούνται  όλοι οι Γλυφαδιώτες κι αυτό εμένα μου φτάνει. Δεν περιμένω δικαίωση από εσάς ούτε την χρειάζομαι το μόνο που με στεναχωρεί είναι που βρίσκεστε δίπλα και όχι απέναντι από τον εμμονικό ψυχοβγάλτη.

Μια φιλική συμβουλή κύριε κι αν θέλετε ακούστε τη. Δεν ξέρω αν ο Γιαννακόπουλος σας είναι χρήσιμος ή αν κάπου μπορεί να σας κρατάει, όμως προσέξτε, αυτός δεν πιάνεται φίλος, δεν έχει ανταλλακτικό. Τα ανωτέρω που γράφω είναι γεγονότα που δεν παίρνουν καμία αμφισβήτηση έτσι λοιπόν για να ξέρουμε για ποιον άνθρωπο μιλάμε και ποιον στηρίζετε με τα δημοσιεύματα σας.

Κύριε Ζαχαριάδη τον τελευταίο καιρό σας παρακολουθώ ανελλιπώς για να δω αν και εσείς ενδώσατε στις ορέξεις του θλιβερού και καταπονημένου Αναστάση και με λύπη μου είδα να δημοσιεύετε κείμενο του ακατανόμαστου όπου μιλάει για κάποια πορνοφυλλάδα συναδέλφου σας. Εσείς σαν φίλος του που είστε μπορείτε μήπως να μας πείτε με ονόματα ποιος συνάδελφος σας είναι αυτός με την πορνοφυλλάδα? Είδα επίσης σε κείμενο που Κουρδομένου που αναδημοσιεύεται να αναφέρει ότι “Οι φερόμενοι εκδότες και δημοσιογράφοι που εκμεταλλεύονται τα παιδιά τους και πληρώνονται από τα χρήματα των συμπολιτών μας”. Εσείς τους ξέρετε να μας πείτε ποιοι είναι? Φαντάζομαι ότι και εσείς σαν γονιός με ιδιαίτερη ευαισθησία στα παιδιά σας, δεν θα σας άρεσε να λέγονται τέτοιες βρομιές και ακαθαρσίες για συναδέλφους.  

Πείτε μας λοιπόν υιοθετείτε αυτά που αναφέρουν  μέσα από τα δημοσιεύματα τους που εσείς φιλοξενείτε, ή επειδή είναι φίλοι σας και τους έχετε υποχρέωση ή δεν ξέρω τι άλλο κάνετε τα στραβά μάτια? Έτσι για να μπορούμε αγαπητέ να μιλάμε από εδώ και πέρα με ονόματα και να αποφύγουμε τις παπαριές και τα χτυπήματα κάτω από την μέση.  Στα ίσα κι όπου μας βγάλει!

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 9 = δέκα