Η….ς Ζ……..ς, ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΗΛΙΑ ΚΟΥΤΣΩΝΑ ; ; ;

ΣΤΙΣ 24-10-2012 ΜΕ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΕ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΔΗΘΕΝ ΨΥΘΙΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ: «AΠΑΤΕΩΝA, ΕΚΒΙΑΣΤΗ, ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΗ»


ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΒΗ ΕΠΕΙΔΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ. Ο Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΤ΄ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΤΑΙΡΩΘΕΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝΑ ΒΕΒΑΙOΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΝΑΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ. ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ «ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ». Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ, ΜΟΥ ΗΡΘΕ «ΚΟΥΤΙ» ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΚΑΤ΄ΑΡΘΡΟ 43 Κ.Π.Δ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 229, (ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ), 224 (ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ) ΚΑΙ 363-2 Π.Κ. (ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ).

***********************

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ, ΑΝ ΦΙΛΟΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΟΤΙ Ο Η….Σ  Ζ……..Σ ΕΚΒΙΑΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ (ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΑΘΡΑ ΕΚΔΟΤΕΣ), ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ:

« Notia Press

Τελευταία προειδοποίηση για τον Κουτσώνα. Την άλλη στιγμή είμαι στο σπίτι σου και τα λέω όλα στη γυναίκα και στη κόρη σου. Δεν θα ξαναασχοληθώ μαζί σου.

*****************

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΙΣΧΡΑ ή ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΑ ΒΑΡΟΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, (ΗΔΗ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ), ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ; ; ;

Όχι δεν είναι εκβιαστής. Είναι  ένας εντιμότατος κύριος!!!.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.

 

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ − = 6