ΖΩΗ ΚΩ/ΛΟΥ: «ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ» Ο ΠΑΠΠΑΣ «ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά εξαπέλυσε μέσω Twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τα τελευταία στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος των εκβιαστών δημοσιογράφων.

Τα εν λόγω στοιχεία κάνουν λόγο για κατευθυνόμενα δημοσιεύματα με αντάλλαγμα χρήματα από διαφημίσεις. Στις αποκαλύψεις από τον κοριό της ΕΥΠ, οι εκβιαστές δημοσιογράφοι επικαλούνται την γνωριμία τους με τον «Αρχιμανδρίτη» Νίκο Παππά, τον οποίο κατονομάζουν, και τον «Πατριάρχη Αλέξιο». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πιστεύει ότι «Πατριάρχης Αλέξιος», τον οποίο επικαλούνται οι εκβιαστές δημοσιογράφοι για να πιέσουν και να πάρουν διαφημιστικά πακέτα έναντι θετικών δημοσιευμάτων για την κυβέρνηση, είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η αποκάλυψη κυκλωμάτων μιντιακών επιθέσεων και κατά παραγγελία αγιογραφιών με δημόσιο χρήμα εκθέτει Τσίπρα και Παππά», έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και συνέχισε: «Μετά τις αποκαλύψεις αυτών των συνεννοήσεων οι Τσίπρας, Παππάς, Μπενίσης, Σπίρτζης πρέπει να δώσουν εξηγήσεις διότι αποκαλύπτεται μια μαφία που λυμαίνεται κ διαμοιράζει εξουσία, δημόσιο χρήμα, ενημέρωση, με συμμετοχή συγκεκριμένων».

«Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ αντί να χειροκροτούν “αρχιμανδρίτη” Παππά και “πατριάρχη” Τσίπρα έπρεπε να ζητούν απαντήσεις», ήταν το τελευταίο tweet της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

iefimerida

αφήστε ένα σχόλιο


+ 9 = δεκαέξι