ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΦΕΞΗΣ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Παρά τα εκφοβιστικά και προσβλητικά μηνύματα που εισπράττω  δεν θα  σταματήσω, να μάχομαι την ψυχολογική τρομοκρατία που θέλει να μου επιβάλλει ο αυτοαποκαλούμενος ενεργός δημότης κατά κόσμον Αναστάσιος Γιαννακόπουλος .

Αρνούμαι κατηγορηματικά να παίζω τα παιχνίδια αυτού του εμμονικού συκοφάντη που για λόγους δοξασίας και προβολής αυτοονομάζεται εισαγγελεύς και διώκτης του οικονομικού εγκλήματος, καθώς επίσης  να γίνω συμπαίκτης της ομάδας των εργολάβων της υποκρισίας, των δήθεν , των μαϊμούδων και των καταφερτζήδων, της βρόμικης ανήθικης τακτικής τους.

Όλοι γνωρίζουν τον δήθεν ευυπόληπτο «ΚΥΡΙΟ» ότι πίσω ακριβώς από την  βιτρίνα του  ανθρώπου που δήθεν ενδιαφέρεται για τα κοινά,  κρύβεται ένας αδίστακτος (πιθανόν φρενοβλαβής) συκοφάντης  που επί δεκαετίες μονοπωλεί το ενδιαφέρον και αποτελεί το κατεξοχήν θέμα συζήτησης  της τοπικής κοινωνίας της Γλυφάδας,  ως ο επίδοξος δικομανής μηνυσάκιας.

Αυτός ο “ΚΥΡΙΟΣ”και η ομάδα της διαστροφής που αντιπροσωπεύει αναγάγουν την αλητεία  σε επιστήμη. Οφείλουμε όλοι να ξεπεράσουμε τον φόβο που μας έχουν επιβάλλει  και να εναντιωθούμε ενωμένοι στην μεθοδική εξοντωτική και ανήθικη τακτική τους.

Η τρομοκρατία αυτού του επίδοξου συκοφάντη και της παρέας του δεν θα  περάσει και θα παίρνουν τις απαντήσεις που τους πρέπει.  Όλη η Γλυφάδα είναι πλέον ανάστατη.

ΥΓ

Με την ευκαιρία σας  ποστάρω ένα Γιαννακόπουλο που φωτογραφίζει τους υπαλλήλους στο δήμο (χωρίς την έγκριση τους),  για να τους τρομοκρατήσει.

12516072_1081041225261606_425399844_n (1)

αφήστε ένα σχόλιο


5 × πέντε =