ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑΝΑΣΗ ΣΠΥΝΔΥΛΙΔΗ

Φίλες και φίλοι,

Θέλω από την καρδιά μου, να Ευχαριστήσω, όλους τους συμπολίτες του Νότιου Τομέα Αθηνών που με τίμησαν, γιατί με την αμέριστη εμπιστοσύνη τους, την συμμετοχή και την βοήθεια τους, συνέβαλαν με αποτέλεσμα να με τοποθετήσουν, για ακόμη μια φορά, στις ψηλότερες θέσεις των σταύρων προτίμισης της εκλογικής μας περιφέρειας, στην δύσκολη και κρίσιμη εκλογική μάχη των Περιφερειακών Εκλογών της 18ης και 25ης Μαίου 2014.

Σε έναν από τους πολυπληθέστερους και με σύνθετα προβλήματα Τομείς της Αττικής, ο εκπληκτικός αριθμός των 6.047 σταυρών, με γεμίζει, με ευθύνη για να συνεχίσω να ανταποκρίνομαι με όλες μου τις δυνάμεις, έστω και εκτός από τα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στα καθημερινά προβλήματα.

Οι συμπολίτες μου, αναγνώρισαν στο πρόσωπο μου, την τριετία που πέρασε ως Περιφερειακό Σύμβουλο αλλά και ως Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών, το τιτάνιο έργο που πραγματοποιήσαμε δίπλα στον Γιάννη Σγουρό.

Θέλω όλοι να γνωρίζουν στον Νότο ότι, όχι μόνο εκτελέσαμε πάνω από 1000 μικρά και μεγάλα έργα, με αποτέλεσμα να συμβάλλουμε δραστικά στην ανάπτυξη της χώρας, αλλά με την δράση μας δημιουργήσαμε ανεκτίμητη Υποδομή: οικονομική, τεχνική και τεχνολογική, όπως επίσης διαφανή και δημοκρατική, στον μεγαλύτερο αυτοδιοικητικό οργανισμό της πατρίδας μας.

Υποδομή η οποία θα κάνει πολύ ευκολότερο το έργο, όλων των μελλοντικών διοικήσεων της Περιφέρειας Αττικής.

Προσπαθήσαμε όλοι μαζί για την επιτυχία του Γιάννη Σγουρού, της παράταξης «Αττική Μόνο με Έργο» και προσωπικά της δικής μου.

Δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Δεν καταφέραμε να πείσουμε όλους τους συμπολίτες μας.

Δεν κερδίσαμε τις εκλογές.

Όμως, για ακόμη μια φορά, μου δόθηκε η ευκαιρία ν’αγωνιστώ δίπλα σας, και να ξεχωρίσω πραγματικούς φίλους. Όλους όσους με ενθουσιασμό, επιμονή και αυταπάρνηση μου στάθηκαν.

Επιβεβαιώσαμε την μεταξύ μας φιλία, την συντροφικότητα, το ήθος και την αξιοπρέπεια. Είμαστε σ’αυτά νικητές!

Ιδιαίτερα, ας μου επιτραπεί, ν’ ευχαριστώ τους συμπολίτες της γενέτειρας μου Γλυφάδας, για την μαζική τους αγάπη.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό, που περπατήσαμε μαζί, Με Έργο, σε δύσκολα και αχαρτογράφητα μονοπάτια.

Οφείλω σε όλους την ευγνωμοσύνη μου.

 

Θανάσης Σπονδυλίδης

Αντιπεριφερειάρχης Αττικής

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε + 2 =