ΕΥΠ: ΝOΝΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ Ο Ι. ΛΑΓΟΣ

Το προφίλ στο σκληρού χρυσαυγίτη βουλευτή της Β’ Πειραιά σχηματίζει εδώ και χρόνια ολόκληρο φάκελο στις υπηρεσίες ασφάλειας της χώρας. Για μεθόδους που ταιριάζουν σε νονούς της νύχτας, ξέπλυμα χρήματος και άλλα πολλά φαίνεται πως είχε μπει στο στόχαστρο της Ασφάλειας και της ΕΥΠ ο Ι. Λαγός

Μέχρι και στοιχεία για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον νεαρών γυναικών έχει ο φάκελος του Ι. Λαγού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα τα Νέα το παρελθόν του περιλαμβάνει … πολλά.

Γίνεται αναφορά από τις υπηρεσίες ασφαλείας σε ξέπλυμα χρήματος. Ο Λαγός αναφέρεται μεσολαβεί στο να σπάσουν επιταγές με ποσοστό.

Υπάρχουν σε βάρος του ενδείξεις ότι σχετίζεται με κύκλωμα διακίνησης και εκμετάλλευσης γυναικών.

Άλλη αναφορά λέει πως ο Ι. Λαγός υπήρξε ένοπλος φρουρός σε τάνκερ γνωστού επιχειρηματία στην επικίνδυνη λόγω Πειρατείας ζώνη.

Στις αναφορές της ΕΥΠ γίνεται λόγος για συνεργασία του με άλλο άτομο από τον χώρο της Χρυσής Αυγής και μάλιστα με άτομο που υπήρξε επίσης υποψήφιος στο Νομό Αττικής, αλλά και για συνεργασία του με τον πρώην οδηγό του Ν. Μιχαλολιάκου ο οποίος αναφέρεται ότι τον ενημέρωνε για τις κινήσεις της αστυνομίας.

Όλα αυτά τα στοιχεία συγκεντρώνονταν για χρόνια, ο φάκελος περιλαμβάνει πολλά περισσότερα στοιχεία, ωστόσο φαίνεται ότι τα πάντα άλλαξαν μετά τις εκλογές.

Ο μέχρι τότε στόχος της ΕΥΠ, έγινε μέσα σε μια νύχτα προστατευόμενος… λόγω βουλευτικής ιδιότητας.

 

newsit

αφήστε ένα σχόλιο


5 × δυο =