ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΔΥΝΑΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκινητική η παρουσία των μελών και φίλων της Δυνατής Γλυφάδας

στην ετήσια συνεστίαση της παράταξης

 Συνεπείς στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση τους τα μέλη και οι φίλοι της δημοτικής παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα» έδωσαν δυναμικό παρών στην ετήσια συνεστίαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι  στο Γκολφ Γλυφάδας. Περισσότερα από 650 άτομα σε ευχάριστο κλίμα διασκέδασαν με τα αστεία του Γιάννη Μπουρνέλη τa τραγούδιa των Τ. Κατοπόδη, Μπ. Αργυράκη, Π. Ιμβριου, Γ. Σακή, Γ. Βελλισάρη, Γιώτας Κόκκορη  και την ορχήστρα του Κ. Κόκκορη και αντάλλαξαν ευχές ενόψει των εορτών. Με την παρουσία τους την εκδήλωση τίμησαν πολλοί επώνυμοι της πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

Ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης κατά την  ομιλία του καλωσόρισε και ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Δυνατή Γλυφάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον Δημότη και απέναντι στα προβλήματα της πόλης. Θα συνεχίσει την προσπάθεια για την ολοκλήρωση των έργων που ως δημοτική αρχή εξασφάλισε τις προϋποθέσεις και έθεσε  τα θεμέλια για την έναρξης τους.  Θα συνεχίσει χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις στις αξίες και τις προτεραιότητες της να «παλεύει»  για τη βελτίωση της καθημερινότητας  στην πόλη με την ίδια αποφασιστικότητα, τόλμη και ενότητα.

Κλείνοντας την ομιλία του με ευχάριστη διάθεση ευχήθηκε σε όλους  καλές γιορτές και η νέα χρονιά να φέρει υγεία, αισιοδοξία και απασχόληση στη νέα γενιά που τόσο βάναυσα πλήττεται.

Φωτό από την εκδήλωση: Νο 1- Νο3  Άποψη της κατάμεστης αίθουσας.  Νο4 Ο επικεφαλής της παράταξης και πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης

No1 No2 No3 No4

αφήστε ένα σχόλιο


× δυο = 8