ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ: ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ

Παρήλθε το αυτόφωρο – Συνεχίζονται οι έρευνες για τρεις άνδρες και μία γυναίκα.
koumoutsakos111

Στα χέρια των δικαστικών αρχών περνά πλέον ο φάκελος της υπόθεσης του ξυλοδαρμού του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου στο Σύνταγμα, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου.

Οι αστυνομικοί της κρατικής ασφάλειας συνεχίζουν διακριτικά τις έρευνες για τον εντοπισμό των τεσσάρων ακόμα ατόμων (τριών ανδρών και μίας γυναίκας), που έχουν ταυτοποιηθεί για το άγριο επεισόδιο, ωστόσο περιμένουν εισαγγελική παραγγελία για τις επόμενες κινήσεις τους.

Την ίδια ώρα, γίνεται ΕΔΕ (Ένορκη Διοικητική Εξέταση), προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι άνδρες των ΜΑΤ αδράνησαν και καθυστέρησαν να παρέμβουν τη στιγμή του επεισοδίου έξω από το Κοινοβούλιο.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες, αλλά και την ανάλυση του οπτικοακουστικού υλικού, προκύπτει οτι ο νεαρός με το τζόκεϊ και τη μαύρη φόρμα, που φαίνεται καθαρά να γρονθοκοπεί τον βουλευτή, είναι οργανωμένος στον πυρήνα της ΧΑ στο Μενίδι και, ουσιαστικά, όπως λένε οι αστυνομικοί, είναι αυτός που καλεί τον 25χρονο συλληφθέντα να αρπάξει τον βουλευτή με κεφαλοκλείδωμα, για να τον απομονώσει από το πλήθος.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του στο Μοσχάτο, αλλά και στα μέρη που συχνάζει, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον εντοπίσουν,. Αξίζει να τονιστεί οτι ο συγκεκριμένος είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς είχε συλληφθεί πριν δύο χρόνια για ληστείες και επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών στη Δυτική Αττική. Ο δεύτερος που αναζητείται είναι κολλητός του φίλος, μένει στην περιοχή της Δάφνης και μετά την επίθεση έχει εξαφανιστεί.

Ο τρίτος άνδρας που αναζητείται δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, όμως οι αστυνομικοί κατάφερναν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του, ενώ η γυναίκα φέρεται να έχει καταγωγή από τη Μαγνησία και να έχει στο παρελθόν συλληφθεί για παραβίαση του νόμου περί αθλητικής βίας.

protothema.gr

αφήστε ένα σχόλιο


5 + = δεκατρία