ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας : ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Για σπουδές που οδηγούν σε επαγγελματική επιτυχία!

Με καίριο στόχο την εξασφάλιση ποιοτικής εκπαίδευσης και συνάμα τη διασφάλιση άμεσης απορρόφησης από την αγορά εργασίας για τους νέους και τις νέες που διαβαίνουν το «κατώφλι» του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού ομίλου στη χώρα μας, του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, για τις σπουδές τους, τo ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για τα νέα τμήματα Φεβρουαρίου 2014 στις νέες και πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις στην Γλυφάδα.

Διατηρώντας ωστόσο, βαθιά συναίσθηση της ζοφερής οικονομικής περιόδου που διανύουμε, που ταλανίζει τον οικογενειακό κορβανά και στέκεται τροχοπέδη στην επιθυμία των γονέων να σπουδάσουν τα παιδιά τους, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στηρίζουν την ελληνική οικογένεια, κρατώντας ζωντανό το όνειρο για ποιοτική εκπαίδευση, με μοναδικά προνόμια και προσφορές που θα κερδίσουν όσοι ενδιαφερόμενοι εγγραφούν έγκαιρα.

Όσοι ενδιαφέρονται για κρατικές σπουδές ΙΕΚ στα Νότια Προάστια και θέλουν η αποφοίτησή τους να «μεταφραστεί» άμεσα σε εύρεση θέσης εργασίας, τότε το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας είναι η σίγουρη επιλογή, που θα διασκεδάσει την όποια ανασφάλεια της εποχής ως προς την επαγγελματική αποκατάσταση.

*Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα Φεβρουαρίου 2014:

Νέες Εγκαταστάσεις στη Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 57, τηλέφωνο 210 9640117 (Απέναντι από τη στάση λεωφορείων ‘’Καράγιωργα’’ 4η στάση από το ΜΕΤΡΟ Ελληνικού προς Γλυφάδα)

Ή επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.iek-xini.edu.gr και στο fb: www.facebook.com/iekxiniglyfadas

 

αφήστε ένα σχόλιο


3 + = οκτώ