ΕΛΕΟΣ… ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ??? ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΟΜΝΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΉΣ ΤΟΥ ΣΤΗΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ  ΜΕΣΗΣ ΤΟΥ.  

 Δήμαρχε, κε Καμίνη, ως αριστερός δήμαρχος, έπρεπε να είχες ευαισθησίες που δεν είχαν οι προηγούμενοι δήμαρχοι. Αθήνα δεν είναι μόνον η πλατεία Συντάγματος.

Όφειλες και οφείλεις να κυκλοφορείς σε όλη την πόλη προκείμενου να διαπιστώνεις και την κατάσταση των οδοστρωμάτων, μιας και οι εντεταλμένοι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας αδιαφορούν πλήρως.

Η άσφαλτος της οδού  Κομνηνών  είναι  ακατάλληλη για κυκλοφορία πεζών και οχημάτων. Η σχεδόν καθημερινή μου διέλευση, όπως και χιλιάδων πολιτών, (μεταξύ αυτών: δικαστών, εισαγγελέων, δικηγόρων, αστυνομικών, στρατιωτικών κ.λπ.), είναι μαρτύριο και χρίζει άμεσης κατασκευής, ναι κατασκευής.

Από χρόνια έχω σκεφθεί να καταθέσω μήνυση κατά υμών, καθώς και αγωγή  κατά του δήμου Αθηναίων λόγω της καταπόνησης του σώματός μου, ειδικότερα: της σπονδυλικής μου στήλης και της μέσης μου, καθώς και της φθοράς της μοτοσυκλέτας μου από τις πληθώρα λακκούβες και τα σαμάρια του οδοστρώματος.

 

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ 

Όποιος πολίτης έχει πρόβλημα με διάφορα ζητήματα που αφορούν δήμους και κοινότητες ακόμα κι αν πρόκειται για την Κοινότητα της Κάτω Ραχούλας ας επικοινωνήσει με τον Γλυφαδιώτη ενεργό δημότη Γιαννακόπουλο, για να του βρει σύντομα λύση.

Και ενώ  δηλώνει δεξιός, δεν χάνει την ευκαιρία να υποδεικνύει  στον αριστερό δήμαρχο Αθηναίων κ. Καμίνη, ότι οι αριστεροί έχουν ευαισθησίες.

Συνεχίζει στον ενικό λες και έχουν κάνει φαντάροι μαζί με τον δήμαρχο κ. Καμίνη, μήπως αυτό είναι αποτέλεσμα της μύησης που είχε υποστεί κατά την στρατιωτική του θητεία στην ΕΣΑ κι αργότερα στη Χωροφυλακή;

Με την σχεδόν καθημερινή του διέλευση στα δικαστήρια αποκαλύπτει τα όσα κατά καιρούς λέμε ότι πρόκειται περί ενός εμμμονικού δικομανή που αν και συνταξιούχος, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας αναλώνει τον χρόνο του  στα δικαστήρια παρά στο σπίτι του.

Είναι περίεργο και ακούγεται εντελώς αφύσικο και τρελό πως εδώ και χρόνια ενώ έχει τσεκάρει την ακαταλληλότητα του δρόμου και δεν τους έχει ακόμα καταθέσει μήνυση για την καταπόνηση του σώματος του, της μέσης και των νεφρών του και φυσικά της μοτοσυκλέτας του. Αυτό κι αν είναι είδηση.

Δήμαρχε κ. Καμίνη, δεν ήξερες δεν ρώταγες τι εστί Γιαννακόπουλος;

Μήπως κ. Καμίνη  τον φορτωθείτε εσείς  και γλυτώσουμε εμείς από τον εμμονικό μηνυσάκια;

Αλλά που τέτοια τύχη.. .

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


3 + επτά =