ΕΛΕΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ: ΑΠΟ ΘΥΤΗΣ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

 

Δείτε το νέο μήνυμα του Γιαννακόπουλου που για μια ακόμη φορά προσπαθεί από θύτης να υποδυθεί το θύμα για να επηρεάσει αυτούς που δεν τον ξέρουν.
Γλυφαδιώτες θαυμάστε για μια ακόμη φορά την μηχανορραφία του και την βρωμιά του.  

Γιαννακόπουλος.
Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να εκφράζεται ελεύθερα, να ασκεί κριτική, να καταγράφει τις απόψεις του, να σχολιάζει αποφάσεις που δεν του αρέσουν, να λέει τις δικές του ιδέες και να σκέφτεται ελεύθερα, όμως, απέχει ριζικά από τις ύβρεις που καθημερινά δημοσιοποιούνται, και ειδικότερα, ώστε να σπιλωθούν δημότες οι οποίοι προσφέρουν υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

Δυστυχώς, παρατηρούνται φαινόμενα δημοσίευσης βρισιών από τη πλευρά τοπικών εκδοτών, με στόχο την σπίλωση μας, παραποιώντας το ηλεκτρονικό μας email.

Το email του κ. Γιαννακόπουλου είναι το tasosgian48@yahoo.gr, και όπως αντιλαμβάνεσθε είναι πολύ εύκολο κάποιος για λόγους σπίλωσης να φτιάξει ένα αντίστοιχο, όπως tasosgisn48@yahoo.gr ( To a έγινε s ) Στην περίπτωση των τοπικών δημοσιευμάτων έχει κατασκευαστεί ένα email που παραπέμπει στο email του κ.Γιαννακόπουλου.

Συκοφαντίες και σπίλωση συλλήβδην. Πυροβολούμε και όπου κάτσει. ( Όσοι παραπλανηθούν, παραπλανήθηκαν…)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Γιαννακόπουλε είσαι αλήτης.

Γιαννακόπουλε διαμαρτύρεσαι εσύ όταν με έχεις κατασυκοφαντήσει και διασύρει ως σωματέμπορα  και παιδεραστή?  

Αλήτη Γιαννακόπουλε υπάρχει θεία δίκη, υπάρχει δικαιοσύνη και θα πληρώσεις. Αλήτη μιλάς εσύ για σπίλωση όταν εσύ και το άλλο παρατράγουδο που κάνει τα θελήματα σου διαταράξατε την ψυχική ηρεμία της οικογένειας μου των παιδιών μου? Αλήτη Γιαννακόπουλε μιλάς εσύ όταν μαζί με τον παραγιό που έχεις για τα θελήματα σου βγάλατε τον δήμαρχο της πόλης σε γυμνή περιβολή? Όλα τα στοιχεία υπάρχουν τώρα όσο αφορά τα email που αλλάζεις σαν τα βρακάκια σου να είσαι σίγουρος ότι όλα θα βρεθούν από την δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος, μόνον να ξέρεις ότι όλα τα σχόλια και τα μηνύματα (δεκάδες) που εδώ και χρόνια μου έχεις στείλει τα έχω κρατημένα στο αρχείο μου.

Αλήτη Γιαννακόπουλε μόνο ένα τέτοιο διαστροφικό μυαλό σαν το δικό σου θα μπορούσε να επινοήσει και να σκηνοθετήσει τόσα πολλά ψέματα. Κρίμα που δεν έχεις τον αντρισμό να ζητήσεις μια δημόσια συγνώμη και καταφεύγεις σε τέτοιες μηχανορραφίες  σε τέτοιες μαϊμουδιές. Παρουσιάζεσαι για θύμα? Είσαι κατάπτυστος. Αυτό είναι το αντριλίκι σου?  ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Αλήτη Γιαννακόπουλε οι υπηρεσίες που προσφέρεις στους συμπολίτες μας είναι να μας διασύρεις και να μας διαπομπέυεις?  ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ? Μπορείς και μιλάς εσύ για την ελευθερία της έκφρασης, εσύ που έχεις διασύρει όλες τις διοικήσεις ( Σφακιανάκη – Θεωδορόπουλου – Κόκκορη – Παπανικολάου) κάνοντας χρέη τοπικού εισαγγελέα – δικαστή, έτσι για το χόμπι σου? Εσύ που έχεις διασύρει δεκάδες δημ. συμβούλους και πολίτες. Εσύ που τρομοκρατείς με μηνύματα ακόμα και σήμερα δημ. συμβούλους που δεν θέλουν να γίνουν εξάρτημα της βιομηχανίας της λάσπης που αντιπροσωπεύεις?  Εσύ που διέσυρες ακόμα και τον Μητροπολίτη της πόλης αφήνοντας σεξιστικά υπονοούμενα? Αλήτη έχεις το θράσος και μιλάς εσύ για σπίλωση?  Γιαννακόπουλε υπάρχει Θεία δίκη και θα πληρώσεις.

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε − = 3