ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ Η ΣΥΖΗΓΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ – ΟΙ Anonymous ΕΨΑΞΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗΣ

Οι Anonymous την αποκάλεσαν «Εύα Μπράουν» του Νίκου Μιχαλολιάκου, το αντίστοιχο του Χίτλερ και της συντρόφου του. Η 55χρονη ακροδεξιά βουλευτής Ελένη Ζαρούλια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή της Κυψέλης.

Ακροδεξιές επικίνδυνες απόψεις

Εντάχθηκε στην οργάνωση πριν από 25 χρόνια και -κατά δήλωσή της- την υπηρετεί με συνέπεια. Η Ελένη Ζαρούλια δηλώνει επιχειρηματίας ή «εισοδηματίας», αφού εκμεταλλεύεται πλήθος ακινήτων στην Αθήνα. Μαζί με τον αδερφό της, τον σύζυγό της Νίκο Μιχαλολιάκο, και άλλους, είναι στο ΔΣ εταιρείας εκμεταλλεύεται το ξενοδοχείο ημιδιαμονής New Dream στην πλατεία Αττικής.

Αποτελεί ίνδαλμα του Μετώπου Γυναικών της Χρυσής Αυγής που την εκθειάζουν στην ιστοσελίδα τους ως «μάχιμη ιδεολόγο και ιδιαίτερα δραστήρια». Σε συνεντεύξεις της έχει τοποθετηθεί κατά των εκτρώσεων γιατί στην Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα υπογεννητικότητας, ενώ δεν δίστασε να εξαγγείλει διώξεις στους γιατρούς που εφαρμόζουν τέτοιες μεθόδους.

Μετά και την δική της εκλογή στη Β’Αθηνών πρόκειται για το δεύτερο ζευγάρι στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου, μετά τον Στέφανο Στεφανόπουλο και τη Φωτεινή Δεκάζου, που είχαν εκλεγεί βουλευτές Ηλείας με την Πολιτική Άνοιξη. Το ζεύγος Μιχαλολιάκου έχει αποκτήσει μία κόρη, την Ουρανία που είναι σήμερα 24 ετών. Αποκαλεί τον σύζυγό της «αρχηγό».

Θαυμάστρια της χούντας

Το μικρόβιο της πολιτικής η ίδια το κόλλησε πολύ προτού γνωρίσει τον άντρα της, όπως ισχυρίζεται. Λίγο μετά την ενηλικίωσή της συμμετείχε στην ΕΠΕΝ, το κόμμα που υπερασπιζόταν ιδεολογικά το καθεστώς της χούντας των συνταγματαρχών. Γεννημένη στην Αθήνα και με καταγωγή από την Ηλεία, σπούδασε στην Αγγλία σε σχολή γραμματέων και επέστρεψε στην Ελλάδα για δουλειά.

Ο πατέρας της ήταν ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Λυδία» στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και πολλών άλλων ακινήτων, τα οποία τα άφησε κληρονομιά στην κόρη του. «Σταμάτησα να εργάζομαι μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Έχω αρκετά ένσημα και πληρώνω υψηλότατους φόρους στο ελληνικό κράτος. Νοικιάζω το ξενοδοχείο σε έναν Έλληνα από τη Βόρειο Ήπειρο. Τα υπόλοιπα ακίνητά μου τα νοικιάζω μόνο σε Έλληνες. Μου τα ζητάνε αλλοδαποί, αλλά προτιμώ να χάνω τα ενοίκια», υποστήριξε η ίδια σε συνέντευξη τον Οκτώβριο του 2010.

Οργανώσεις των Εβραϊκών κοινοτήτων τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς εξέφρασαν έντονη ανησυχία για τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στην επιτροπή ισότητας μέσω του προσώπου της Ελένης Ζαρούλια.

«Ο Νίκος είναι μακαρονάς»!

Με επιλεκτικές συνεντεύξεις η Ελένη Ζαρούλια δεν προωθεί φυσικά για τον εαυτό της την εικόνα μιας σκληρής ακροδεξιάς πολιτικού αλλά της καθημερινής Ελληνίδας συζύγου και μητέρας που φροντίζει την οικογένειά της.

Σε συνέντευξή της σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα μίλησε για την γνωριμία της με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον έρωτά τους, που όπως δηλώνει ήταν κεραυνοβόλος. Αυτό που την κέρδισε από την αρχή ήταν το αγωνιστικό του πνεύμα και σήμερα, τρεις δεκαετίες μετά, τα αισθήματά της παραμένουν το ίδιο ζωντανά.

«Με τον Νίκο γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς στη συμμετοχή μας στα εθνικιστικά κόμματα. Μας ένωσε η αγάπη για την πατρίδα μας και τα σύμβολα. Αμέσως διαπίστωσα ότι είναι αδάμαντας, είναι βράχος. Τις ίδιες απόψεις που είχε πριν από 30 χρόνια τις έχει και σήμερα. Τότε ήμουν μικρή, δεν ήμουν ώριμη.

Η επιλογή μου, όμως, με δικαίωσε. Μετράμε 25 χρόνια έγγαμου βίου και νιώθω σίγουρη για τον αγωνιστή που έχω δίπλα μου», δηλώνει η ίδια στην εφημερίδα. Στο σπίτι τους στην Πεύκη κάνουν κουμάντο από κοινού, εκείνη όμως έχει τον τελευταίο λόγο σαν νοικοκυρά.

Κι εγώ κι ο Νίκος μεγαλώσαμε την κόρη μας χωρίς πολιτικά ερεθίσματα. Το παιδί μας, όμως, ήταν πολύ έξυπνο και κατάφερε να διακρίνει γρήγορα την αλήθεια από το ψέμα», υπογραμμίζει η κυρία Ζαρούλια.

Παραλήρημα και κοινοτοπίες

Η Ελένη Ζαρούλια μίλησε στο Star και για το πως είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο σπίτι, πόσο εκνευρίζεται με την Ελένη Μενεγάκη και τις λοιπές παρουσιάστριες που παίρνουν υπέρογκα ποσά και γιατί δεν βλέπει πια ελληνική τηλεόραση.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εγώ να έχω τουρκικά σίριαλ και να βλέπω. Εκτός και αν είμαι επαρχία της Τουρκίας και δεν το ξέρω. Άσε που χάνονται και δουλειές για τους Έλληνες ηθοποιούς». «Ξέρω ότι ακριβοπληρώνονται όλες αυτές οι κυρίες και μου κάνει πολύ εντύπωση. Ειδικά από την στιγμή που οι στρατιωτικοί που φυλάνε το έθνος μας -και είναι έτοιμοι να πεθάνουν και να χύσουν το αίμα τους για αυτό το λόγο- πένονται».

Όσον αφορά ποιος ακριβώς κάνει κουμάντο στην οικία Μιχαλολιάκου, η Ελένη Ζαρούλια είναι σαφής: «Άλλες φορές ο αρχηγός, άλλες φορές εγώ. Δεν κρατάμε πείσματα ο ένας στον άλλο. Προσπαθούμε με λογικά επιχειρήματα να επιβάλλουμε την θέλησή μας. Και αν ο ένας έχει λάθος το καταλαβαίνει και υποχωρεί. Πάντως είναι ο αρχηγός μου σε όλες τις περιπτώσεις».

Για το τέλος αφήνουμε τα σχόλια της βουλευτού για τις διατροφικές προτιμήσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής «Δεν θα το πιστέψετε αλλά είναι λιτοδίατος. Τρώει πολύ λιγότερο από μένα. Όλα τα φαγητά του αρέσουν, αλλά θα έλεγα ότι μάλλον είναι μακαρονάς».

Καλεί πνεύματα, ψάχνει βότανα για αιμορροίδες

Για την Ελένη Ζαρούλια έβγαλαν στη δημοσιότητα απίστευτα στοιχεία οι Anonymous, αποκαλύπτοντας ακόμα και τι υποτίθεται ότι ψάχνει στο Διαδίκτυο η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, από τον προσωπικό υπολογιστή της. Μεταξύ άλλων, οι Anonymous αναφέρονται στην επιχειρηματική δράση της κυρίας Ζαρούλια, την οποία αποκαλούν «Εύα Μπράουν», και ιδιαίτερα στο περιβόητο ξενοδοχείο New Dream, για το οποίο ωστόσο η Χρυσή Αυγή είχε προχωρήσει σε διάψευση.

Οι χακτιβιστές έφτασαν στο σημείο να υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους τα… google search της γυναίκας του γενικού γραμματέα του κόμματος, δηλαδή τις αναζητήσεις που πραγματοποίησε η ίδια η κυρία Ζαρούλια ή κάποιος άλλος από τον προσωπικό υπολογιστή της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Anonymous, στις διαδικτυακές αναζητήσεις του υπολογιστή της κυρίας Ζαρούλια περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα εξής: προβλεψεισ ζωδιων 2009 λεφακης, κρίση στον γάμο, λιπωμα στο αυτι, μυκητεσ στη γλωσσα, πωσ να καλεσω πνευματα , βοτανο για αιμοροιδες, πρηξιμο στους ορχεις , μασαζ αισθησιακο βιντεο, εξω οι μεταναστες, αισθησιακες ταινιες free, πωσ να παρκαρω, κ.α.

Anonymous κατά Χρυσής Αυγής

Μαζί με το βίντεο (δείτε το στο τέλος του άρθρου) που ανήρτησαν στο διαδίκτυο, οι Anonymous επισυνάπτουν μια αναφορά με λεπτομερή προσωπικά στοιχεία (ΑΦΜ, αριθμούς ταυτοτήτων κοκ) για βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, κυρία Ελένη Ζαρούλια. Πρόκειται για το πρώτο μέρος της αποκαλούμενης #OpSunBurn που διεξάγουν οι Ελληνες Anonymous κατά της Χρυσής Αυγής.

Μεταξύ άλλων, οι Anonymous αναφέρουν την επιχειρηματική δράση της κυρίας Ζαρούλια, την οποία αποκαλούν «Εύα Μπράουν» του Νικου Μιχαλολιάκου, και ιδιαίτερα το περιβόητο ξενοδοχείο New Dream”, για το οποίο ωστόσο η Χρυσή Αυγή έχει κάνει διάψευση.

Οι χακτιβιστές φτάνουν δε στο σημείο να υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους τα… google search της γυναίκας του γενικού γραμματέα του κόμματος, δηλαδή τις αναζητήσεις που πραγματοποίησε η ίδια η κυρία Ζαρούλια ή κάποιος άλλος από τον προσωπικό υπολογιστή της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Anonymous, στις διαδικτυακές αναζητήσεις του υπολογιστή της κυρίας Ζαρούλια περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα εξής: προβλεψεισ ζωδιων 2009 λεφακης, κρίση στον γάμο, λιπωμα στο αυτι, μυκητεσ στη γλωσσα, πωσ να καλεσω πνευματα , βοτανο για αιμοροιδες, πρηξιμο στους ορχεις , μασαζ αισθησιακο βιντεο, εξω οι μεταναστες, αισθησιακες ταινιες free, πωσ να παρκαρω, κ.α.

Δείτε το πλήρες κείμενο των Anonymous για την Ελένη Ζαρούλια (έχουμε αφαιρέσει τα προσωπικά στοιχεία):

ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ…

<ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ>….

Η Εύα Μπράουν του άρειου αρχηγού της Χρυσής Αυγής,

Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Μέρος στοιχείων συζύγου:

Ειδ.Εκλογικός Αριθμός: 010….

Επώνυμο: ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Όνομα: ΝΙΚΟΛΑΟΣ…

<ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ>….

Αντιπρόεδρος της Εταιρείας ΛΥΔΙΑ ΑΕ στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο ημιδιαμονής, 38 δωματίων, “NEW DREAM”, Λιοσίων 121, Πλατεία Αττικής.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΤΕΥΧΟΣ 10271 (6 Σεπτεμβρίου 2007)

“Ανακοίνωση καταχώρησης στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών στοιχείων της Ανώνυμης Εταιρείας με τηνεπωνυμία «ΛΥΔΙΑ − Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανώνυμος Εταιρεία».Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ την 29.8.2007 καταχωρήθηκαν στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών της Υπηρεσίας μας το από 27.5.2007 πρακτικό Γενικής Συνέλευσης καθώς και το από 1.6.2007 πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΛΥΔΙΑ − Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανώνυμος Εταιρεία» και αριθμό Μητρώου 14415/01/Β/86/6124 που εδρεύει στο Δήμο ΑΘΗΝΑ (Λιοσίων 121).”

Ενάντια στις κοινωνικές και πολιτικές πεποιθήσεις, ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής και διευθυντής του ξενοδοχείου “New Dream” Νικόλαος Μιχαλολιάκος και το πολιτικό στέλεχος του ίδιου κόμματος και αντιπρόεδρος του ξενοδοχείου, Ζαρούλια Ελένη,, απασχολούν αλλοδαπούς υπαλλήλους με τους κατώτερους δυνατούς μισθούς.

Μεταξύ άλλων, στην κατοχή μας έχουμε και τα google search που έχουν γίνει από τον προσωπικό υπολογιστή της συζύγου του άρειου ναζί Μιχαλολιάκου. Ανάμεσα σε αναζητήσεις πολιτικού και μιλιταριστικού περιεχομένου καθώς συνταγές μαγειρικής, βρέθηκαν και μερικές ιδιαίτερα “ενδιαφέρουσες”…

Πηγή: iefimerida

αφήστε ένα σχόλιο


έξι × 4 =