ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Μπροστά στις σκληρές απαιτήσεις των δανειστών, στη γενική απεργία στις 4 Φεβρουαρίου και στα τεράστια προβλήματα από τα μπλόκα των αγροτών, η κυβέρνηση ξεκινάει μία προσπάθεια να θωρακίσει την κυβερνητική πλειοψηφία.

Αιφνιδιαστικά προέκυψε η είδηση πως βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Η συνεδρίαση αυτή δεν ήταν προγραμματισμένη και φυσικά θα υπάρξει ενημέρωση του οργάνου του κόμματος για το ασφαλιστικό, το φορολογικό, αλλά και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα μπλόκα των αγροτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να στείλει μήνυμα σε όλα τα στελέχη του κόμματος με το οποίο ουσιαστικά θα τους καλεί να τραβήξουν και εκείνοι το κουπί, ώστε να ενημερωθεί η κοινωνία και να μην το αφήνουν αυτό το δύσκολο έργο μόνο στους υπουργούς.

Την ίδια ώρα και ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος προσπαθεί να κάνει μασάζ στους κυβερνητικούς βουλευτές προκειμένου να μην υπάρξουν τυχόν διαρροές στα δύσκολα νομοσχέδια που έρχονται όταν και εάν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές.

newsit

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ × = 64