ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ: ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν. ΛΕΒΕΤΣΟΒΙΤΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.

Την Κυριακή που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές θεματικών αντιπροσώπων στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις καινούριες ενοποιημένες Νομαρχιακές Επιτροπές .

Στη νέα Β1 Νομαρχιακή, που ένωσε τις παλιές Β1 & Β2, περιλαμβάνονται όλοι οι 12 Δήμοι του Νότιου Τομέα .

Η αντιπαράθεση που ετοιμαζόταν να γίνει στην τριτη θεματική ενότητα (ελεύθεροι επαγγελματίες-έμποροι-βιοτέχνες) ανάμεσα ανάμεσα στον Δημοτικό Σύμβουλο & πρώην Αντιδήμαρχο Γλυφαδας Ν. Λεβετσοβιτη και στον Δημοτικό Σύμβουλο & πρώην Αντιδήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Ι. Φωστηρόπουλο, τελικά αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή.

Φίλοι από παλιά, από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ, με άριστες σχέσεις συνεργασίας μεταξύ τους, τελικά δε χρειάστηκε να συγκρουστούν.

Ο Φωστηρόπουλος απέσυρε, στο παρά ένα, την υποψηφιότητα του για τη θέση αυτή, αφήνοντας ανοιχτό το πεδίο για τον Λεβετσοβίτη.

Αυτό ανάσανε και τα επιτελεία κορυφαίων Υπουργών & Βουλευτών της Β´ Αθήνας που θα βρισκόντουσαν σε μεγάλο δίλημμα για το ποιόν θα στήριζαν.

Άλλωστε οι στόχοι των δύο πολιτικών ανδρών είναι τελείως διαφορετικοί.

Δε θα εκπλαγούμε εάν δούμε κάποια στιγμή τον Ι. Φωστηρόπουλο στη θέση του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου & τον Ν. Λεβετσοβίτη στη θέση του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Έχουν έτοιμους τους μηχανισμούς τους.

Την ερχόμενη Κυριακή θα ολοκληρωθούν οι εσωκομματικές εκλογές στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με την εκλογή των Προέδρων των νέων Νομαρχιακών Επιτροπών.

Μονομάχοι στον Νότιο Τομέα οι Ε. Κοκόσης (πρόεδρος της πρώην Β2) & Δ. Χατζηελένης (πρόεδρος της πρώην Β1).

Η εκλογή θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από το που θα στραφούν οι ψήφοι των Οννεδιτών που αποτελούν το 25-30 % του εκλογικού σώματος .

levetsovitisnik

αφήστε ένα σχόλιο


− έξι = 1