ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – “ΕΜΕΙΣ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γλυφάδα, 17 Iουνίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου 2013 η συνεστίαση του νέου σωματείου Ένωση Γυναικών Γλυφάδας – Εμείς, στον αίθριο χώρο της Χρυσής Ακτής της Γλυφάδας .

Την εκδήλωση παρουσίασε η Πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής κ. Λένα Μαυρακάκη, η οποία με δικαιολογημένο ενθουσιασμό ευχαρίστησε προσωπικά όλες και όλους τους παρευρισκόμενους που άμεσα ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα.

‘Η συνεστίαση αυτή έγινε μετά από απαίτηση δική σας εφόσον πολλές είχατε εκφράσει την επιθυμία για διασκέδαση . Έτσι , είπαμε να συγκεντρωθούμε μεταξύ μας και τελικά έγινε αυτό που βλέπετε και εσείς απόψε χωρίς να έχουμε καλέσει φορείς της πόλης μας .

 

Αναφέρθηκε στη συνέχεια στα μελλοντικά σχέδια και τους σκοπούς του σωματείου και στην αναγκαιότητα της εγγραφής μελών ‘Είναι σημαντικό να είμαστε πολλές , είπε είναι σημαντικό να ακούγεται η φωνή μας , είναι σημαντικό να μπορούμε να βοηθάμε η μία την άλλη – όσες περισσότερες τόσο πιο δυνατές . Σήμερα ,Εμείς όλες μαζί , σε μία εποχή καταφανούς κρίσης σε πολλές κοινωνικές ομάδες της χώρας μας που τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατούνται , καταστρατηγούνται και απαξιώνονται .

Η ομιλία της έκλεισε λέγοντας ‘Εμείς έχουμε τη διάθεση να κοιτάζουμε τη ζωή με αισοδοξία και αγάπη για το μέλλον και δεν πρόκειται ποτέ να πτοηθούμε . Θέλουμε να είμαστε αληθινές και όχι σκιώδεις και αληθοφανείς .Θέλουμε ταπεινότητα και όχι αλαζονεία . Θέλουμε αγάπη και σεβασμό . Θέλουμε να κοιτάζουμε τα πράγματα και να βλέπουμε την ουσία και όχι την επιφάνεια .Εμείς όλες μαζί !!!!! Τέλος η Πρόεδρος κ. Λένα Μαυρακάκη ευχαρίστησε θερμά τη γραμματέα της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής κ. Ροδάνθη Σακελάρη για την ενεργή δράση της , τα 32 ιδρυτικά μέλη , τα φροντιστήρια Αγγλικής γλώσσας του κ. Μπάμπαλη , το ανθοπωλείο Amarildo χορηγούς της Ένωσης , τον κ. Τάσο Κατοπόδη που προσφέρθηκε να αναλάβει όλη την επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγράμματος .

Στη συνέχεια ξεκίνησε ο χορός των γυναικών , οι οποίες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες από το ευχάριστο περιβάλλον , τα όμορφα και φρέσκα μεζεδάκια της Χρυσής Ακτής Γλυφάδας και την ελληνική και ξένη μουσική του DJ .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν : ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης ,ο οποίος έκανε παρέμβαση δίνοντας συγχαρητήρια στους διοργανωτές αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο σωματείο των γυναικών, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρόεδροςτης Ένωσης Κρητών Γλυφάδας κ. Γιώργος Σηφάκης , η Αντιδήμαρχος του κοινωνικού τομέα της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Σίνα Μαρία , φίλη των γυναικών που παραβρέθηκαν , ο δικηγόρος του σωματείου και Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας κ. Κυριάκος Τιλγκερίδης , η δικηγόρος κ. Στεφανία Σουλή ειδικευμένη στα γυναικεία ζητήματα και στη βία εναντίον των γυναικών , η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια , ιδρύτρια του κέντρου ΠΝΟΗ και πρόεδρος του νέου μη κερδοσκοπικου οργανισμού ΑΚΡΗ κ. Ρομποτή Πηνελόπη , η κοινωνική λειτουργός του Δήμου Γλυφάδας Δρ Ευαγγέλου ,ο διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας κ. Δημήτρης Κεχρής με την υποδιευθύντρια κ. Βιργινία Καλλίλα και ομάδα καθηγητών του ωδείου , η εθελόντρια μικροβιολόγος κ. Στεργιοπούλου , η εθελόντρια γυναικολόγος κ. Χατζηδάκη , οι πιανίστριες Στέισυ και Στέφη Κουλούρη , η χοροδιδασκάλισσα κ. Σούλα Γκόρου , η ηθοποιός κ. Μίνα Νεγρεπόντη , ο οικονομικός σύμβουλος κ. Βασίλης Παλιούρας, ο υπεύθυνος του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου κ. Γιάννης Ελαιόπουλος , οι αδελφοποιημένοι σύλλογοι με την Ένωση Γυναικών : ‘ Σύνδεσμος Φίλων Χορού και Παράδοσης’ με την Πρόεδρο κ. Αναστασία Βατιμπέλα ιδρυτικό μέλος της Ένωσης και ομάδα γυναικών , ο Παρθενών με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Διαμαντή και τις γυναίκες του ΔΣ ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας , η κ. Μαίρη Τσικνάκη από το Τόλμη στα Νότια και η κ. Μαρία Παπαδάκη από το Βήμα του Σαρωνικού .

Το Γραφείο Τύπου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − 5 =