ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

Από την σημερινή εκδήλωση μνήμης στην πλατεία Πόντου (Κονίτσης) για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου όπου πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τους φορείς της πόλης μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης, η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας Άννα Σάκκου.

Η Βουλευτής Β΄Αθήνας Σοφία Βούλτεψη, ο Αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Σπονδυλίδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νίκος Αμανατίδης, Αντώνης Γιαννακάκης, ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Θεοδωρόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Μαζί για την Γλυφάδα” Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος κατέθεσε και στεφάνι εκ μέρους της παράταξης, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Ακρίβος, Στέλιος Θεοδοσόπουλος.

Εκ μέρους των Ανοιχτών Οριζόντων η Ελευθερία Καραμηνά, ο Δημοτικός Σύμβουλος Αθανάσιος Σκαλτσάς, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος της Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας Νίκος Παπάζογλου ο οποίος κατέθεσε και στεφάνι εκ μέρους της παράταξης, ο Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Νίκος Λεβετσοβίτης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας Άννυ Καυκά, ο πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Γλυφάδας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης,η πρόεδρος του Συλλόγου Εθνική Αλληλεγγύη Χριστίνα Σιδέρη, η πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Μαρία Δακοπούλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Ένωση Γυναικών Γλυφάδας “ΕΜΕΙΣ” Λένα Μαυρακάκη, εκ μέρους της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας ο Πέτρος Δουδέσης, ο υπ. δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσιώλης και πλήθος κόσμου.

Ακολούθησε η ομιλία του προέδρου κ. Κυριάκου Τιλγκερίδη και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Συλλόγου .

foto 6 foto 2 foto 1 foto 3 foto 4 foto 5 foto 10 foto 7 foto 9

αφήστε ένα σχόλιο


3 − = ένα