ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ».

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», Είκοσι δύο μεγάλες σακουλές με φάρμακα και υγειονομικό υλικό συγκεντρώθηκαν χθες Σάββατο στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα από τους εθελοντές της κοινωνικής πρωτοβουλίας.

Στο σημείο συγκέντρωσης των φαρμάκων όπως πάντα ο πρόεδρος του ΣΚΑΪ Γιάννης Σπανολιός, ο πρόεδρος του ΙΣΑ, δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και ο γ.γ του δήμου Αμαρουσίου Μιχάλης Χρηστάκης. Παρών ο δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, οι αντιδήμαρχοι Στάθης Γεωργούλας Δημήτρης Τσαμπίρας και ο π. αντιδήμαρχος Δημήτρης Βίγκλας. Παραβρέθηκαν επίσης ο Ευρωβουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Στέλιο Θεοδοσόπουλο καθώς και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Λάζαρο Ορνιθόπουλο κ.α.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που συγκεντρώθηκαν στη Γλυφάδα, θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Γλυφάδας, όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο 210-3847374.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Θα πρέπει να προσκομίζουν: 1)ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους, 2)Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει, 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.oloimaziboroume.gr

Εγγραφείτε και στις online κοινότητες του Όλοι Μαζί Μπορούμε:

facebook.com/oloimaziboroume

twitter.com/oloimaziboroume

youtube.com/oloimaziboroume

foto 11 foto 8 foto 1 foto 9 foto 15 foto 18 foto 14 foto 25

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


επτά + = 13