ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ: ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ

Γιαννακόπουλε έχεις ταλέντο στην μλκ. Από πότε η συνεργασία μου ως εκδότης με την εκάστοτε δημοτική αρχή είναι ποινικό αδίκημα?  Και φυσικά συνεργάστηκα με τον τ. δήμαρχο Κώστα Κόκκορη, αυτό δεν πάει να πει ότι δεν του έκανα ή δεν θα του κάνω σκληρή κριτική όταν χρειάζεται (όπως άλλωστε σε όλους), ίσως με ειρωνεία, ακόμα αν το θες με χλεύη και σίγουρα με πολύ – πολύ σάτιρα. Εγώ δεν ξεφτίλισα οικογένειες – παιδιά και δεν έφερα ανθρώπους στην απελπισία όπως του λόγου σου.  Δεν καθυβρίζω κανέναν παρεκτός αν από την μωρία και τον φθόνο που σε διακατέχει δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τις ύβρεις από το χιούμορ  και την σάτιρα.

Γιαννακόπουλε πάρε το χαμπάρι, η βασιλεία σου τέλειωσε. Δεν μπορείς πια να κρυφτείς ή Γλυφάδα βοά ότι είσαι ο πλέον μοχθηρός και υποκριτής, σε ξέρουν όλοι. Η προσφιλής τακτική σου, με απειλές και μηνύσεις εκφοβισμού είναι πια γνωστή και την κάνεις πάντα με σκοπό να εκφοβίσεις αυτόν που θα βρεθεί να σε ξεσκεπάζει, αυτόν που θα βρεθεί απέναντι σου.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ.

Το να απαντήσω σε όσα γράφεις είναι σαν να κάνω διάλογο μαζί σου κι αυτό δεν το επιθυμώ, άλλωστε δεν βλέπω τον λόγο να απολογηθώ σε εσένα, αυτό θα το κάνω εκεί που πρέπει, ένα μόνο θα σου πω και αν θες κράτησε το,  τόσο εσύ, όσο και ο παραγιός που έχει αναλάβει να κάνει τα θελήματα σου, την βρόμικη δουλειά εννοώ θα πληρώσετε. Εφεξής θα πρέπει «όσα λέτε να μπορείτε να τα αποδείξετε», Θα πρέπει να αποδείξεις ποιος είναι το ανθρωπάριο και ο εκβιαστής ολκής όπως και όλα τα άλλα, διαφορετικά τόσο εσύ όσο και το παιδί για τα θελήματα κινδυνεύετε να πάτε κατηγορούμενοι.

Η Γλυφάδα σας ξέρει και εγώ δεν θα πάψω να σε ξεσκεπάζω και να λέω ότι είσαι ένας άθλιος ένας ευτελούς αξίας αλήτης ο οποίος με την νοσηρή συκοφαντική εμμονή προς εκφοβισμό και με τα κατάπτυστα δημοσιεύματα σου κατάφερες σοβαρό πλήγμα στην ψυχολογία των παιδιών μου (όπως και σε δεκάδες άλλες οικογένειες) κι αυτό δεν θα στο συγχωρήσω ποτέ.

Απορίας άξιο με τι φιλότιμο βγαίνεις από την πόρτα του σπιτιού σου και κυκλοφορείς στο δρόμο, αλήθεια είσαι τόσο πολύ τυφλωμένος τόσο αλαζόνας τόσο άρρωστος ψυχικά που δεν βλέπεις ότι ο κόσμος σε φτύνει. Γιαννακόπουλε τα καλύτερα έρχονται, ακολουθούν εκπλήξεις.

αφήστε ένα σχόλιο


έξι × 8 =