ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ! ΒΟΥΛΗ: ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ

ΣΙΓΑ ΜΗΝ   ΕΜΕΝΕ ΑΝΕΡΓΟΣ  

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΛ. ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ;;;;

Εγκρίθηκε από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της η τοποθέτηση του Λευτέρη Ζαγορίτη στη θέση του Συνηγόρου του Καταναλωτή. Υπέρ του διορισμού του τάχθηκαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, «παρών» ψήφισαν… τα υπόλοιπα κόμματα.

Ο νέος Συνήγορος του Καταναλωτή παρέθεσε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία κατά τα έτη 2012 -2013 από το 80% των υποθέσεων, το 73% επιλύεται υπέρ του καταναλωτή ενώ πρόσθεσε ότι αν υπήρχε η δυνατότητα επιβολής προστίμων θα είχε θετικά αποτελέσματα.

Στις ερωτήσεις που δέχθηκε για κόκκινα δάνεια, πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, τράπεζες, αλυσίδες σούπερ μάρκετ (και Digea), ο Λευτέρης Ζαγορίτης υπογράμμισε ότι όποια καταγγελία έρχεται και είναι νόμω και ουσία βάσιμη θα εξετάζεται, καθώς ο Συνήγορος του Καταναλωτή δεν εξαρτάται από κανέναν.

Απαντώντας πάντως στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Θεοδώρας Τζάκρη από τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές για κομματικούς διορισμούς ο κ. Ζαγορίτης τόνισε ότι θα λειτουργήσει με αντικειμενικότητα και αμεροληψία, με ακρόαση όλων των μερών στη βάση του νόμου και με διαφάνεια.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 3 = τέσσερα