ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ “ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ” ΒΙΝΤΕΟ;

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΟΡΗ ΜΕ ΡΑΣΟ.

ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΕΣ ΤΟΝ “ΕΣΤΗΣΑΝ”, ΠΛΗΡΩΣΑΝ “ΤΕΚΝΟ” ΚΑΙ ΤΟΝ…ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΣΑΝ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ άνοιξε διάπλατα τις πύλες της κολάσεως και σας είχαμε προειδοποιήσει γι αυτό. Και αμαρτία ουκ έχομεν. Πάντως απ’ ότι φαίνεται το παρακράτος μέσα στην εκκλησία άρχισε να λειτουργεί. Αντί να φροντίσει να απομακρύνει τους βρωμιάρηδες έδωσε τόπο στους εκβιαστές και στους παραβατικούς που λυμαίνονται τα άγια νάματα της Ορθοδοξίας.

Μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις μας περί των συνεχιζόμενων εδώ και δεκαετίες ατιμώρητων αμαρτημάτων στο χώρο των ρασοφόρων και των ιεραρχών, εκκλησιαστικά site μεταδίδουν ότι υπάρχει διάχυτη φημολογία τις τελευταίες ώρες για ενδεχόμενη παραίτηση Μητροπολίτη της Εκκλησίας της Ελλάδος από επαρχία της Πελοποννήσου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιεράρχης έχει υποβάλλει στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο την παραίτησή του υπό ένα όμως όρο. Να γίνει δεκτή εφόσον ο Αρχιεπίσκοπος κρίνει ότι δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά του, ενεργοποιώντας τη σχετική διαδικασία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η φήμη αυτή έχει πυροδοτήσει έντονες παρασκηνιακές συζητήσεις και είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει και την επικείμενη Σύνοδο.

Οι δικές μας πληροφορίες πάνε πιο μακριά. Ο εν λόγω Μητροπολίτης το τελευταίο διάστημα τα είχε βάλει με διεγραμμένους και περιθωριακούς πυρήνες άστεγων παλαιοημερολογιτών και επιδίωκε να τους εκμηδενίσει και να τους απομακρύνει από τα “χωράφια” του. Ο εκδικητικός σταυρός ενήργησε όπως πράττει πάντα. Έχοντας αντιληφθεί τα πάθη του, του “έσπρωξαν” νεαρό Αλβανό ο οποίος τον παρέσυρε σε σεξουαλικές περιπτύξεις οι οποίες έχουν κινηματογραφηθεί. Το βίντεο-προϊόν εκβιασμού-έγινε γνωστό στον Ιεράρχη ο οποίος αποφάσισε να παραιτηθεί.

Είναι γνωστά και τα πρόσωπα και οι πρωταγωνιστές. Το βίντεο αναζητείται και βέβαια η γνησιότητα του για να διαπιστωθεί εαν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σας είχαμε πει. Πάμε μπροστά στις εξελίξεις. Και θα βγουν κι άλλα…

 

Πηγή: makeleio

αφήστε ένα σχόλιο


− οκτώ = 0