ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΕΔΡΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ; Ο ΑΝΕΜΟΣ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης

Παρά τις συκοφαντίες και τους τόνους λάσπης που κατά καιρούς δέχτηκε στάθηκε όρθιος και εξακολουθεί να έρχε ται πρώτος στην προτίμηση των πολιτών που στο πρόσωπο του βλέπουν έναν επιτυχημένο δήμαρχο.

Η απάντηση στους μικροπωλητές των φρούδων υποσχέσεων και στους εμφανιζόμενους σωτήρες είναι ότι με μείον 70% κρατική επιχορήγηση παρά τα σημαντικά έργα που έγιναν, ο Δήμος Γλυφάδας δεν χρωστά ούτε 1ευρώ σε κανέναν, ενώ έχει στο ταμείο του πλεόνασμα 12.500.000ευρώ .

Τα έργα στην πόλη βγάζουν μάτια κι όπως έχουμε ξαναπεί ακόμα και οι τυφλοί μπορούν να τα βλέπουν και να τα χαίρονται, μόνο οι μικρόψυχοι κάνουν πως δεν τα βλέπουν γιατί αυτοί είναι τυφλοί στην ψυχή και μετουσιώνουν την τύφλα της ψυχής τους σε μίσος και φθόνο.

Η Γλυφάδα άλλαξε εικόνα κι αυτό οφείλετε αποκλειστικά στον πληθωρικό και ασυμβίβαστο χαρακτήρα του Κώστα Κόκκορη που ξέρει να μάχεται και να κερδίζει.

Όντας ασυμβίβαστος, ακούραστος και απροσπέλαστος είναι ο πραγματικός μπροστάρης της Δημοτικής του Αρχής που δεν επαφίεται στα λόγια και στα έργα βιτρίνας, αλλά δίνει ο ίδιος καθημερινή μάχη για τα προβλήματα των πολιτών.

Τήρησε τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, έκανε πολλά περισσότερα απ’ αυτά που υποσχέθηκε στο πρόγραμμα του και κατάφερε το ακατόρθωτο.

Το Νέο Κοιμητήριο είναι πια γεγονός.

Σε αυτούς που δεν θέλουν να γίνεται τίποτα σε αυτήν την πόλη τους χάλασε τα σχέδια.

Στην Γλυφάδα τα τελευταία τριάμισι χρόνια έγιναν τόσο σημαντικά έργα όσα δεν έγιναν την τελευταία 25ετία.

Με τα έργα και την εμπειρία του ξεγύμνωσε” την πολιτική αναίδεια των αντιπάλων του, που έντρομοι επιμένουν να καταφεύγουν σε μικροπολιτικές ακρότητες και σε μακρόσυ ρτα δελτία τύπου ενώ ξέρουν ότι όλα αυτά που λένε δεν είναι υλοποιήσιμα.

Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης αποτελεί εγγύηση για το μέλλον.

Μακελάρης Μέγας

αφήστε ένα σχόλιο


9 + = δεκατρία