ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΔΙΑΣΧΟΛIΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Ένας χώρος πολιτισμού και αθλητισμού στο οικοδομικό τετράγωνο Επαμεινώνδα, Αρχιμήδους, Δημελά και Αγ. Τριάδος απέναντι από το 6ο Γυμνάσιο και 6ο Λύκειο, στολίδι για την πόλη της Γλυφάδας, εγκαινιάστηκε σήμερα παρουσία του Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωπων της Περιφέρειας, του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ.) αλλά και κατοίκων της περιοχής. Την τελετή αγιασμού πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ.κ. Παύλος.

Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης κατά την ομιλία του μετά την τελετή εγκαινίων δήλωσε «βρισκόμαστε σε ένα χώρο με πολλές και ποικίλες δυνατότητες για την πραγματοποίηση πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων από τη σχολική κοινότητα, τους φορείς, τους αθλητικούς συλλόγους, τους νέους της πόλης μας. Ο χώρος που βρισκόμαστε ονομαζόταν Ελαιώνας και ο ιδιοκτήτης του τον παραχώρησε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σήμερα με τη συμβολή του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων μας παραδόθηκε ένα σύγχρονο κτίριο το οποίο έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε, αξιοποιήσουμε και συντηρήσουμε. Έχουμε αποδείξει και στην περίπτωση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Γλυφάδας ότι μπορούμε να το πετύχουμε. Σήμερα το ΔΑΚ εξυπηρετεί περισσότερα από 2.500 άτομα όλων των ηλικιών.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων για τη σημαντική συμβολή τους, το ανθρώπινο Δυναμικό του Δήμου καθώς και την ανάδοχο εταιρία».

Το έργο ήταν προϋπολογισμού 6 εκατ. Ευρώ και υλοποιήθηκε από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων ΟΣΚ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

FOTO 1 FOTO 2 FOTO 3 FOTO 4 FOTO 5 FOTO7 FOTO8 FOTO9 FOTO10 FOTO17 FOTO16 FOTO 7 FOTO 17 FOTO 11 FOTO 13 FOTO 8 FOTO 9 FOTO 16 FOTO 15 FOTO13 FOTO15 FOTO14 FOTO2

 

 

 

 

 

αφήστε ένα σχόλιο


1 + πέντε =