ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ:ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΡΙΦΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΣΤΟ ΣΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ!

Επιβεβαιώνονται τα Άρθρα του Σπύρου Πρίφτη και όσα έγραψε για τον Βαρουφάκη!

 Ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας  στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ,και στον Δημοσιογράφο Αλεξη Παπαχελα, αποκάλυψε για την Ρώσικη και Κινέζικη οικονομική Βοήθεια:
ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ: Εγώ να σας ρωτήσω, αυτή η περίφημη ιστορία ότι θα βρισκόντουσαν ρωσικά ή κινεζικά κεφάλαια, είχε γίνει σοβαρή προσπάθεια και τί έγινε με αυτό;
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Κοιτάξτε, εγώ δεν είχα καμία απόλυτως επαφή με τη ρωσική διάσταση των πραγμάτων, με την οποία ήμουν ιδιαίτερα αρνητικός. Φαινόταν λάθος η οποιαδήποτε προσπάθεια να πάρουμε χρήματα απ’τον Βλάντιμιρ Πούτιν. Αν θέλετε μπορούμε να συζητήσουμε γιατί; Δε νομίζω ότι έχει σημασια …
ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ: Οι Κινέζοι;
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Η Κίνα είναι μία εντελώς διαφορετική περίπτωση. Αυτή η συμφωνία επήλθε, ανετράπη όμως, με ένα τηλεφώνημα από το Βερολίνο.
Το Προφητικό Άρθρο του Σπυρου Πριφτη με τιτλο: Δυσαρέσκεια Πούτιν για Βαρουφάκη!
Εκνευρισμό εχει φέρει στους Ρωσους Αξιωματούχους, η στάση του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών, Γιανη Βαρουφάκη,και ιδίως του Ρωσου Προεδρου Βλαντιμιρ Πούτιν. Ο Λόγος είναι η συνεχής άρνηση του Βαρουφάκη στην προταση της Ρωσιας,
για οικονομικη βοηθεια προς την Ελλαδα! Ο Γιανης Βαρουφακης, σε συνεχείς δηλώσεις του αναφερει τα εξης:
Η Ελλάδα θέλει ,η οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια, να προέρχεται απο τους κόλπους των εταίρων μας, διοτι ανήκουμε και είμαστε μέλη της ΕΕ!
Μην ξεχνάμε ομως,οτι ο Γ.Βαρουφακης δούλευε χρόνια στην Αμερική, εχει άλλες αντιλήψεις, με αλλο τρόπο ζωής, και δεν γνωρίζει την σκακιέρα της Γεωστρατηγικης Πολιτικης!
Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι οτι η Ελληνική Κυβέρνηση μπλόφαρε απο οτι φαίνεται μέχρι στιγμής, με την υποτιθεμενη οικονομική βοήθεια απο την Ρωσία, αλλα η Δανειστές μας δεν τσίμπησαν-εχαψαν!
Αλλα και να περνάμε αυτα τα 10-11 δις  απο την Ρωσία, μας ήταν αρκετά? Η απάντηση είναι όχι, δεν υπάρχει αλλη λυση, πάρα μόνο η διαγραφή του χρέους…. ΤΕΛΟΣ!
Όπως είναι Φυσικό, το άρθρο του Σ.Πριφτη  περασε απαρατήρητο απο τα λεγόμενα μεγάλα ΜΜΕ, και το κακό είναι οτι έρχονται και αλλά άρθρα του Σ.Πριφτη που θα Δικαιωθούν!

 

Αρθρο Σπυρος Πριφτης

αφήστε ένα σχόλιο


9 + δυο =