ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΡΟΙΚΑΣ

Σήμερα Τρίτη

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη με την συμμετοχή έντεκα υπουργών συγκαλεί την Τρίτη στις 10:00 το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης αναμένεται να βρεθούν τα προαπαιτούμενα εν όψει της αξιολόγησης της τρόικας, που θα αφιχθεί στη χώρα μας στις 21 Σεπτεμβρίου.

Στην σύσκεψη θα μετέχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Μανιάτης, Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης, Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και εκπρόσωπος από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμύνης.

Ο πρωθυπουργός θέλει να σηματοδοτήσει την επιστροφή της κυβέρνησης σε εντατικούς ρυθμούς μετά τις ολιγοήμερες διακοπές καθώς επίσης και να στείλει το μήνυμα ότι δεν υπάρχει περιθώριο καθυστερήσεων ή ολιγωρίας σε ό,τι αφορά τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Ειδικά στο κρίσιμο θέμα των μετακινήσεων των δημοσίων υπαλλήλων ο κ. Σαμαράς έχει ζητήσει οι κατάλογοι από τα υπουργεία να βρίσκονται στα χέρια του αρμόδιου υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης μέχρι το τέλος του μήνα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

αφήστε ένα σχόλιο


δυο × 7 =