ΔΙΑ ΒΟΗΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ – ΝΕΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Ομόφωνα εξελέγη νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Η εκλογή -διά βοής- έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της νέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, που αναδείχθηκε από το συνέδριο των προηγούμενων ημερών.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ήταν ο μοναδικός που έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του γραμματέα.

Αμέσως μετά την εκλογή του, σε μια πρώτη δήλωση στους δημοσιογράφους, ο νέος γραμματέας της ΝΔ είπε: «Θα είμαστε πρώτη δύναμη τώρα που θα γίνουν εκλογές». Παράλληλα, δήλωσε συγκινημένος που σήμερα εκλέγεται γραμματέας μετά από πορεία χρόνων στη ΝΔ, ξεκινώντας 15 ετών όταν έγινε μέλος της ΜΑΚΙ.

«Αυτό, από μόνο του αποτελεί μήνυμα ότι αν εργαστείς η αναγνώριση θα έρθει. Η ευκαιρία θα σου δοθεί. Αυτό το μήνυμα της αξιοκρατίας εκπέμπει η ΝΔ σήμερα», ανέφερε ο κ. Αυγενάκης. ο οποίος μίλησε αναλυτικά για το συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την επιτυχία που –όπως είπε- σημειώθηκε τόσο οργανωτικά όσο και σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του κόσμου.

Επίσης έδωσε συγχαρητήρια σε όσους εξελέγησαν μέλη της νέας ΠΕ και ευχαρίστησε με ξεχωριστή αναφορά τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη που του δείχνει από την πρώτη στιγμή.

«Είναι τιμή για μένα να διαδέχομαι γραμματείς που απολάμβαναν και απολαμβάνουν αγάπη και σεβασμό. Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Ανδρέα Λυκουρέντζο και τον Λευτέρη Ζαγορίτη», είπε και τόνισε πως στόχος είναι η ουσιαστική αναβάθμιση της ΠΕ.

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε + = 7