“ΔΙΑΛΟΓΟ” ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ραντεβού στο Σύνταγμα δίνουν σήμερα το απόγευμα συνταξιούχοι από πολλές πόλεις της χώρας, που κατεβαίνουν στην Αθήνα για να ενώσουν τις φωνές τους και να διαμαρτυρηθούν για τις επικείμενες περικοπές των συντάξεών τους.

Στην πανελλαδική συγκέντρωση συμμετέχουν οι ομοσπονδίες συνταξιούχων ΙΚΑ, Δημοσίου, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ και δικηγόρων.

Αυτή την ώρα αναχωρούν λεωφορεία από πολλές πόλεις, όπως τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, πόλεις της Μαγνησίας, τη Νάουσα και την Ηγουμενίτσα.

Μεταξύ άλλων, οι συνταξιούχοι διεκδικούν άμεση καταβολή των «πληρωμένων», όπως τονίζουν, δώρων τους, των κύριων και επικουρικών συντάξεων και των εφάπαξ που χρονίζουν.

«Θα πάμε στο Μαξίμου και θα ζητήσουμε συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, δεν μας φοβίζουν ούτε τα ΜΑΤ ούτε τα δακρυγόνα» είπε στον ΣΚΑΪ συνταξιούχος από τη Θεσσαλονίκη την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο λεωφορείο για την Αθήνα.

 

αφήστε ένα σχόλιο


− δυο = 4