ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Τρίποντα αλληλεγγύης στη Γλυφάδα!  Ένας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί αυτή τη Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα,

στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14). Βετεράνοι καλαθοσφαιριστές – σύμβολα του ελληνικού μπάσκετ και αγαπημένοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν συνανθρώπους μας. Συμμετέχουν σε αγώνα μπάσκετ με έπαθλο την αγάπη και νικητή την αλληλεγγύη. Με ελεύθερη είσοδο και μοναδικό αντίτιμο, τρόφιμα, παιδικά ρούχα και παιχνίδια, μας καλούν να δείξουμε έμπρακτα αυτές τις γιορτινές μέρες, την συμπαράστασή μας σε άπορες οικογένειες και παιδιά που έχουν ανάγκη.

 

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ: Ντούσαν Βούκτσεβιτς, Περικλής Δορκοφίκης, Βαγγέλης Βουρτζούμης, Νάσος Γαλακτερός, Νίκος Κασουρίδης, Άγγελος Κορωνιός, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Νίκος Μπουντούρης, Δήμος Ντικούδης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Ευθύμης Ρεντζιάς, Γιάννης Σιούτης, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Χατζής, Χρήστος Χριστοδούλου.

 

Στο ρόστερ της ομάδας των καλλιτεχνών θα βρίσκονται: Δήμος Αναστασιάδης, Θανάσης Γκόκας, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιώργος Δεμελής, Θανάσης Δόβρης, Παναγιώτης Λάιος, Κώστας Μακεδόνας, Δημήτρης Μπάσης, Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος «Μέγας» Πακιώτης, Γιώργος Πανδής, Γιώργος Χατζής, Χρήστος Χολίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου.

 

«Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να φιλοξενούμε στη Γλυφάδα σπουδαίους Έλληνες καλαθοσφαιριστές και σημαντικούς καλλιτέχνες σε έναν αγώνα προσφοράς και αλληλεγγύης», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, που κάλεσε τους πολίτες να γεμίσουν τη Δευτέρα το κλειστό γήπεδο του μπάσκετ.

 

Προπονητές της ομάδας των βετεράνων θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης με βοηθό την Ντορίτα Δέδε και της ομάδας των καλλιτεχνών ο Ντέιβιντ Στεργάκος με βοηθό την Αριστέα Μαγκλάρα. Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας το οποίο υποστηρίζει 646 οικογένειες και τα παιδικά ρούχα και τα παιχνίδια στο Ίδρυμα Φιλοθέη Αθηναία.

 

Ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας και του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος «Πάνος Ζαχαρόγιαννης». Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μάγδα Βαρούχα.

agonas_basket

αφήστε ένα σχόλιο


6 + επτά =