ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου του Δήμου μας στην οδό Άλσους 15, την 18η Μαΐου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7.30 μ.μ. για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα :

 

1. Έκθεση εσόδων-εξόδων 1ου τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του πρ/σμού έτους 2016.

2. Ορισμός Επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής του εκτελεσθέντος έργου : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΓΩΓΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΔΟΥΣ».

3. Λήψη απόφασης για την πρόσληψη προσωπικού εβδομήντα (70) ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου για την πυροπροστασία και πυρασφάλεια διάρκειας τριών (3) μηνών.

4. Λήψη απόφασης αναφορικά με την κατεδάφιση επικινδύνου κατασκευής (κεραία κινητής τηλεφωνίας) επί της οδού Λ. Βουλιαγμένης 5, Γλυφάδα (59/2016 απόφ. Ε.Π.Ζ.).

5. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου : «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ» αρ. μελέτης 57/2015.

6. Αύξηση του ωραρίου εργασίας της υπαλλήλου του Δήμου μας με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου και μειωμένου ωραρίου Καλλιόπης Δράκου, κλάδου ΠΕ Γεωπόνων με βαθμό Δ΄.

7. Λήψη απόφασης για συμπλήρωση των με αριθμών 17/2016 & 40/2016 προηγούμενων αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά χαρακτηρισμό Κωδικών Αριθμών του Προϋπολογισμού εξόδων του Δήμου οικονομικού έτους 2016, ως δεκτικών έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής.

8. Λήψη απόφασης για τη σύσταση προσωποπαγών θέσεων εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθμό 27/2016 απόφασης του Β’ Τμήματος του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (48/2016 απόφ. Δ.Σ. Κ.Α.Π.ΠΑ.).

9. Λήψη απόφασης για τη σύμφωνη γνώμη του Σώματος στην ανάκληση άδειας άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου σε προσδιορισμένη θέση στα διοικητικά όρια του Δήμου μας.

10. Λήψη απόφασης για τη βεβαίωση των αχρεωστήτως καταβληθέντων αποδοχών έτους 2014 (22/1-30/9/2014) στον ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΧΑΛΙΚΙΑ του Κωνσταντίνου, κατόπιν της 4623/22.9.2014 (ΦΕΚ Β 1385/2014) διαπιστωτικής πράξης του Δημάρχου Γλυφάδας που τον θέτει σε αυτοδίκαιη αργία από 22/1/2014.

11. Λήψη απόφασης επί αιτήματος παράτασης του έργου : «Αναμόρφωση κτιρίου πρώην υπηρεσίας Δημοτικής Αστυνομίας».

12. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας υπηρεσίας με τίτλο : «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΞΥΛΙΝΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ».

13. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια περιστρεφόμενης βούρτσας τεχνητού χλοοτάπητα».

14. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια συστημάτων σκίασης για τις ανάγκες γραφείων Δημαρχείου».

15. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια επίπλων & σκευών».

16. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια μηχανημάτων κηπουρών».

17. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια εργαλείων συνεργείου αμαξοστασίου».

18. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια μηχανής γραμματοσήμανσης».

19. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια τρέιλερ μεταφοράς εργαλείων και οχημάτων».

20. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια συνθετικού χλοοτάπητα».

21. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια εξοπλισμού για τη διαμόρφωση της πλατείας Καραϊσκάκη».

22. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια εξοπλισμού αντλιοστασίων».

23. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια εξοπλισμού αναβάθμισης κινηματοθεάτρου Μελίνα Μερκούρη».

24. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια πλακιδίων».

25. Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας με τίτλο : «Προμήθεια μηχανημάτων και συσκευών για τις ανάγκες της καθαριότητας».

26. Διαγραφή χρέους από οφειλή τελών διαφήμισης για πινακίδες σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Γούναρη 141-143 στη ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Μιχαήλ.

27. Διαγραφή χρέους από οφειλή τελών διαφήμισης για πινακίδες σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Α. Παπανδρέου 167 & Πέλλης στην «Αφοί Παρασκευόπουλοι-Γ. Νικολαΐδης-Β. Τσούμας ΟΕ».

28. Λήψη απόφασης οικονομικής ενίσχυσης για το κοινωνικό έργο των ιερών Ναών της Μητρόπολης Γλυφάδας που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου μας ποσού 30.000,00 €.

29. Λήψη απόφασης αναφορικά με σύμφωνη γνώμη του Σώματος για την επιβολή χρηματικών προστίμων στην MAX OUTDOOR Α.Ε. νόμιμα εκπροσωπούμενης, που έχει τοποθετήσει, χωρίς άδεια, διαφημιστικά πλαίσια σε στέγαστρα στάσεων αφετηριών και αναμονής επιβατών για εμπορικούς σκοπούς σε πεζοδρόμια στα διοικητικά όρια του Δήμου μας.

30. Λήψη απόφασης αναφορικά με σύμφωνη γνώμη του Σώματος για την επιβολή χρηματικών προστίμων στην ΝΤΟΜΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ Ε.Π.Ε. νόμιμα εκπροσωπούμενης, που έχει τοποθετήσει, χωρίς άδεια, διαφημιστικά πλαίσια σε στέγαστρα στάσεων αφετηριών και αναμονής επιβατών για εμπορικούς σκοπούς σε πεζοδρόμια στα διοικητικά όρια του Δήμου μας.

31. Διαμπερής κυκλοφορία οδού Άργους (σχετ. απόφ. Επιτροπής Ποιότητας Ζωής).

32. Επί αιτήματος για κοπή δένδρου επί της οδού Νησσούς 5.

33. Επί αιτήματος για κοπή δένδρου επί της οδού Παναγούλη και Τσιτσάνη.

34. Επί αιτήματος για κοπή δένδρου επί της οδού Μυστρά 127.

35. Επί αιτήματος για κοπή δένδρου επί της οδού Ψηλορείτου 18.

36. Επί αιτήματος για κοπή δένδρου επί της οδού Γορτυνίας 41.

37. Επί αιτήματος για κοπή δένδρου επί της οδού Αχιλλέως 11.

αφήστε ένα σχόλιο


επτά − 5 =