ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ PULSE: ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΝΔ ΜΕ 14%-ΣΩΣΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΥΟΝ ΕΒΡΟ

Η νέα δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ κατέγραψε διαφορά 14 μονάδων για την Νέα Δημοκρατία που εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα, αλλά και να μεγαλώνει την διαφορά με τα άλλα κόμματα.

Τα ανοιχτά μέτωπα, Έβρος, ελληνοτουρκικά και κοροναϊός, δοκιμάζουν τις αντοχές, την ετοιμότητα και την ικανότητα διακυβέρνησης της κυβέρνησης, ωστόσο φαίνεται ότι κατάφερε με επιτυχία να ικανοποιήσει την ελληνική κοινωνία μέσω του σχεδιασμού της και τις αποτελεσματικότητάς της.

Η δημοσκόπηση εκτός από τα πολιτικά στοιχεία κατέγραψε την γνώμη των Ελλήνων έναντι του κοροναϊού και του μεταναστευτικού.

Ειδικότερα, στην πανελλαδική δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού με την Σία Κοσιώνη, η ΝΔ αυξάνει τα ποσοστά της κατά μία ποσοστιαία μονάδα, φθάνοντας στο 39% και προηγείται με 14 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος χάνει μία μονάδα από την προηγούμενη μέτρηση και κινείται στο 25%.

 

er1111111

 

Τρίτο κόμμα παραμένει το Κίνημα Αλλαγής με 6,5%, ενώ την έκπληξη κάνει η Ελληνική Λύση που περνά στην τέταρτη θέση με 5,5%, περνώντας το ΚΚΕ που συγκεντρώνει 5%. Το ΜέΡΑ 25 μένει εκτός Βουλής με 2,5%.

 

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός – ενισχύοντας μάλιστα το προφίλ του παραμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 45% έναντι 26% του Αλέξη Τσίπρα.

 

αφήστε ένα σχόλιο


1 + = δέκα