ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΛΥΓΝΟΥ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΟΥΛΑΚΑΚΗ

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Η ενασχόλισή μου με τα κοινά ξεκίνησε πριν τρία χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ¨ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ¨ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ με ζήλο και ισχυρή βούληση να προσφέρω κι εγώ τα μέγιστα στην πόλη μας, σαν διοίκηση και δημοτική αρχή.

Ο κ.Κόκκορης διέψευσε τις προσδοκίες μου και επέδειξε μια αλλαζονική και αυταρχική στάση, σας διαβεβαιώ άγνωστη σε μένα, πριν αποφασίσω να συμπορευτώ μαζί του.Έτσι επιβεβαίωσε δυστυχώς τον κανόνα, σε εμένα αλλά και πολλούς άλλους Δημοτικούς συμβούλους, ότι ανήκει κι αυτός στη γεννιά των μικρών δικτατορίσκων, όπως η πλειονότητα των Δημάρχων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Επί της ουσίας η διοίκηση του δήμου δεν βασίζεται σε δημοκρατικές διαδικασίες με συλλογικές αποφάσεις.Η διαχείρηση των οικονομικών στο Δήμο δεν γίνεται με διαφάνεια και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα.Αντίθετα αυτό κατασπαταλάται σε υπερτιμημένες αγορές, προμήθειες,έργα ζημιώνοντας το δήμο μας.Η θητεία του κ.Κόκκορη,άν εξαιρέσουμε τις δωρεές δεν έχει να επιδείξει κάποιο ιδιαίτερο έργο.Εμφάνισε δε και μια εκδικητική συμπεριφορά με εκφοβισμό συμπολιτών μας, που με βρίσκει αντίθετο με το ήθος και τις αρχές μου.

Για τους λόγους αυτούς ανεξαρτητοποιήθηκα από την αρχή της θητείας μου.

Σας καλώ να με στηρίξετε να κάνουμε μια νέα αρχή χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, μέσα από μια αυθεντικά ανεξάρτητη κίνηση πολιτών, ενάντια στο κομματικό κατεστημένο.

Σας καλώ να στηρίξουμε όλοι μαζί στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές την υποψήφια Δήμαρχο κ.Αθηνά Λυγνού.

Πρόκειται για μια αξιοπρεπή και έντιμη Κυρία με εμπειρία,ικανότητες,ήθος,αρχές,συνέπεια και ανιδιοτέλεια.Ασκεί την πιό ουσιαστική και αξιόπιστη αντιπολίτευση στο Δημοτικό συμβούλιο,και γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης μας περισσότερο από κάθε άλλον, λόγω της πολυετούς εμπειρίας της και συμμετοχής της στα κοινά της πόλης μας.Είναι αντίθετη με το δημαρχοκεντρικό σύστημα, όπου ο Δήμαρχος επιβάλλει την εξουσία του στη βούληση της πλειοψηφίας και λειτουργεί δημοκρατικά με ανοικτές διαδικασίες ώστε να διασφαλιστεί η ελεύθερη διακίνηση ιδεών.

Για τους λόγους αυτούς είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί στην παρούσα φάση ένα κίνημα ελπίδας και αισιοδοξίας για αλλαγή της πορείας στο Δήμο και ανάπτυξη της πόλης μας, ανυποχώρητη, χωρίς συμβιβασμούς σε συμφέροντα.

Να πούμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΟΧΙ στις κομματικές πρακτικές και τη λογική των χρισμάτων των υποψηφίων Δημάρχων, ώστε να πάψει η τοπική αυτοδιοίκηση να είναι κακέκτυπο της κεντρικής εξουσίας.

Να πούμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΝΑΙ στη ενεργή συμμετοχή μας στα κοινά με πρωταγωνιστές εμάς τους ίδιους.

Σας καλώ σε συστράτευση με την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Γλυφάδας στην παράταξη ¨ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ¨ για μια χρηστή διοίκηση του δήμου μας με διαφάνεια και αξιοκρατία.

23/12/13

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ. ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

αφήστε ένα σχόλιο


επτά + 9 =