ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ: ΒΙΚΤΟΡ – ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ

Ο Βίκτορ Σάντσεθ επωμίστηκε το βάρος της ευθύνης του αποκλεισμού του Ολυμπιακού από τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

«Θέλω να συγχαρώ τη Χάποελ. Όταν δεν απειλείς την αντίπαλη εστία δεν είναι δυνατό να κερδίσεις. Είχαμε πρόβλημα στη δημιουργία, δεν απειλήσαμε καθόλου, σε αντίθεση με τη Χάποελ που ήταν απειλή για μας. Η ευθύνη είναι όλη δική μου. Πρέπει να βρούμε τι έφταιξε. Δέχομαι τις ευθύνες όχι μόνο για το στήσιμο της ομάδας, αλλά και για το σχεδιασμό της», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

«Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας. Πρέπει να αναλύσουμε με ψυχραιμία το παιχνίδι. Οι παίκτες μας έδωσαν τα πάντα από άποψη πάθους και ενέργεια. Από την πρώτη στιγμή ήρθα με στόχο να προετοιμάσω την ομάδα για τους ομίλους, χωρίς να το πετύχουμε όμως», πρόσθεσε.

Όσο για την επόμενη μέρα; «Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου, είμαι έτοιμος να συνεχίσω την επόμενη μέρα. Πρέπει να μεταφέρουμε την ομάδα στους ομίλους του Europa League. Είναι πολύ σημαντικός ο προκριματικός του Europa League», δήλωσε.

Σχετικά με την απουσία του Πάρντο από τη 18άδα, είπε: «Έκρινα πως δεν ήταν τόσο έτοιμος σε σχέση με άλλους παίκτες».

Αναφορικά με το αν ο Ολυμπιακός αιφνιδιάστηκε από τη Χάποελ, ανέφερε: «Στο πρώτο ματς τα πράγματα ήταν πιο ισορροπημένα, αλλά μας έλειπε η επιθετικότητα. Περιμέναμε πως θα ήταν καλή τακτικά η Χάποελ και πως θα ήταν δύσκολος ο προκριματικός, δεν μας εξέπληξε καθόλου».

 

αφήστε ένα σχόλιο


πέντε + 3 =