ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ «ΚΟΥΚΛΕΣ»»

Η τρανσέξουαλ performer Εύα Κουμαριανού αποκαλύπτει τι συζήτησε με τον Καρανίκα

Για την επίσκεψη του συμβούλου του πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα, στις «Κούκλες», στο πιο γνωστό στέκι εναλλακτικής ψυχαγωγίας της Αθήνας, μίλησε η διεθνούς φήμης τρανσέξουαλ Ελληνίδα performer Εύα Κουμαριανού, σε συνέντευξή της στο «Secret».

Λίγες μέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου, η Η Εύα Κουμαριανού αποκάλυψε τι συζήτησε με τον Νίκο Καρανίκα και τι του είπε για τον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν είναι ο μόνος που έχει έρθει από επωνύμους. Έχει έρθει η Βίσση, ο Γκοτιέ, όλος ο κόσμος έχει περάσει. Εγώ νόμιζα ότι είναι ηθοποιός, δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά. Μετά όταν κατέβηκα από τη σκηνή, μου είπαν ότι είναι ο σύμβουλος του κύριου Τσίπρα. Του είπα μάλιστα: “Θα μας φέρετε τον κύριο Τσίπρα και εδώ”», ανέφερε η γνωστή performer.

«Ναι, ναι γιατί να μην έρθει;», απάντησε ο κύριος Καρανίκας.

Στην επισήμανση ότι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού δέχθηκε κριτική για την επιλογή του να πάει στις «Κούκλες», η Εύα Κουμαριανού απάντησε: «Κάποια δημοσιογράφος σε μία εκπομπή είπε το εξής: “Πώς είναι δυνατόν ένας σύμβουλος του πρωθυπουργού να πάει σε ένα τέτοιο μαγαζί;”. Δηλαδή τι θέλει; Να προσβάλει τον κόσμο τον νορμάλ, τους μεγάλους ανθρώπους, τις γυναίκες, τις κοπέλες που έρχονται και κάνουν μπάτσελορ; Τι είναι το μαγαζί; Δεν ντρέπεται λίγο; Από το μαγαζί έχει περάσει όλη η αφρόκρεμα της Αθήνας».

αφήστε ένα σχόλιο


× 9 = σαράντα πέντε