ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ

Πρώτα απ’ όλα  θέλω να πω ότι σέβομαι και εκτιμώ βαθύτατα τον τ. Δήμαρχο κ. Κώστα Κόκκορη, γι αυτό και ακριβώς τον λόγο τολμώ να πω ότι με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε με αφορμή την χθεσινή αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου, αδικεί τον εαυτό του αφού κι ο ίδιος κατά το παρελθόν έχει υποστεί τέτοιου είδους ήττες από τους δημοτικούς του συμβούλους.  

‘Άλλωστε η αντιπολίτευση είναι πιο εποικοδομητική και καλύτερη όταν γίνεται με διάλογο μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι με τα άψυχα Δελτία Τύπου, γόνιμη προς όφελος των δημοτών και γιατί όχι και προς όφελος της εκάστοτε διοίκησης προπαντός όμως η παραμονή της αντιπολίτευσης και η διεξαγωγή της Δημοτικής Συνεδρίασης είναι και θα είναι  πάντα χαστούκι στα μούτρα όλων αυτών που μηχανεύονται τέτοιου είδους παιχνίδια.

Την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει όπως λέει η σημερινή Διοίκηση την έχει ζήσει πολλά χρόνια μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο ίδιος και ξέρει καλά πως τις περισσότερες φορές είναι τεχνητή «φτιαχτή» και δημιούργημα κάποιων ανεγκέφαλων «δυσαρεστημένων»,  όπως κι αυτήν την φορά που γίνεται, όχι επειδή κάποιοι δεν συμφωνούν με την πολιτική του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, αλλά επειδή έχει να κάνει ξεκάθαρα με καρέκλες και οφίτσια που κάποιοι έχασαν, ή που κάποιοι άλλοι τυχών δεν πήραν.

Έτσι για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, άλλωστε ο τ. Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης, είναι λεβέντης και large και τέτοιες μικροπολιτικές τακτικές δεν τις χρειάζεται.

αφήστε ένα σχόλιο


8 × επτά =