ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «ΜHN ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ…»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μην αφήσουμε τη Γλυφάδα να γυρίσει πίσω…»

Πρόσκληση για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της 25ης Μαΐου προς όλους τους Γλυφαδιώτες

 

απηύθυνε χτες στην ομιλία του στην πλατεία Αγ. Τρύφωνα ο Δήμαρχος Γλυφάδας και επικεφαλής της παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα» Κώστας Κόκκορης λέγοντας: «Την Κυριακή πρέπει όλοι να δώσουμε δυναμικό παρόν.

Να μην επιτρέψουμε η Γλυφάδα να γυρίσει πίσω.

Οι πρακτικές των υποσχέσεων, των ρουσφετιών, της τρομοκρατίας, δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνουν κομμάτι της καθημερινότητας μας. Οι πρακτικές αυτές ανήκουν σε άλλες δεκαετίες. Δεν πρέπει να γυρίσουμε στην εποχή της αδράνειας και της απραξίας, όπου προτεραιότητα ήταν η εξυπηρέτηση των προσωπικών συμφερόντων».

Απάντηση στον πόλεμο λάσπης που δεχόμαστε αποτελούν τα έργα και η πορεία μας στο διάστημα των τρεισήμισι χρόνων, τόνισε ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης. « Όλο αυτό το διάστημα παρά τις αντίξοες συνθήκες και τη μείωση των πόρων, δουλέψαμε σκληρά και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να κάνουμε τη Γλυφάδα Πρότυπη Πόλη.

Καθιερώσαμε στο Δήμο την απόλυτη διαφάνεια, διοικήσαμε με ήθος και ανθρωπιά. Τολμήσαμε να συγκρουστούμε, διεκδικήσαμε και κερδίσαμε τη διευθέτηση σημαντικών θεμάτων για την πόλη μας. Δεν εκμεταλλευτήκαμε, ούτε επενδύσαμε με λαϊκισμό στις ανάγκες των συμπολιτών μας προσδοκώντας πολιτικά οφέλη.

Δεν υποσχεθήκαμε θέσεις εργασίας ούτε τάξαμε διορισμούς γιατί δεν γίνονται. Δεν υβρίσαμε, δε συκοφαντήσαμε δεν αρνηθήκαμε το δημόσιο διάλογο όπως o κ. Παπανικολάου. Δεν είμαστε ενδοτικοί στην πώληση των φιλέτων της Γλυφάδας όπως το αεροδρό μιο, οι μαρίνες, η παραλία, το βουνό.

Έχουμε συγκεκριμένες θέσεις για τα θέματα αυτά, αγωνιζόμαστε για την ελεύθερη πρόσβαση των κατοίκων στην παραλία, την αναβάθμιση των μαρινών, την αξιοποίηση του βουνού, τη βελτίωση των συγκοινωνιακών υποδομών. Απαιτήσαμε και πετύχαμε την επέκταση του Μετρό άμεσα στην Πόλη μας και όχι μετά από 10 χρόνια όπως ήταν προγραμματισμένο από την κυβέρνηση με 3 σταθμούς για να εξυπηρετηθεί και η Τερψιθέα.

Επεξεργαζόμαστε ταχύρυθμη παρέμβαση για την πύκνωση των δρομολογίων της συγκοινωνίας, σε συνεργασία με τον ΟΑΣΑ και την ΕΘΕΛ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης οδηγών που είναι σε εξέλιξη. Παράλληλα δημιουργούμε φόρμουλα μίσθωσης πούλμαν- λεωφορείων για την εξυπηρέτηση των πολιτών, ξεπερνώ ντας την απαγόρευση μίσθωσης που προβλέπει η νομοθεσία.»

Κλείνοντας την ομιλία του ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης τόνισε «Δεν υποσχόμαστε ! Δεν τάζουμε με παχιά λόγια! Γιατί όλοι ζούμε στην ίδια πόλη και θέλουμε να κοιταζόμαστε στα μάτια και μετά τις εκλογές. Δεν βλέπουμε το Δήμο ως μέσο επαγγελματικής αποκατάστασης και ικανοποίησης οικονομικών επιδιώξεων !

Σας καλούμε όλους την Κυριακή 25 Μαΐου να μην αφήσουμε την πόλη μας στα χέρια ανθρώπων που δεν την γνωρίζουν που θα κάνουν τα πάντα για να γυρίσει πίσω. Μαζί συνεχίζουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει ολοκληρώνοντας τα έργα για τη Γλυφάδα που όλοι ονειρευόμαστε».

No1 No2 No3 No5 No4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

αφήστε ένα σχόλιο


εννέα − 7 =