ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ – ΔΕΝ ΕΧΕΙ «ΠΑΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ: Κ. ΖΟΥΡΑΡΙΣ «ΈΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΕ ΠΗΓΕ ΜΕ ΡΟΥΦΗΧΤΟ ΦΙΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΑ 700 ΜΕΤΡΑ»

Μην αναρωτηθείτε αν έχει πάτο το βαρέλι. Αρκεί να διαβάσει κάποιος το είδος «εξομολόγησης» από τον υφυπουργό παιδείας, Κώστα Ζουράρι, ο οποίος έκρινε σκόπιμο να παραχωρήσει  συνέντευξη τώρα με την σημερινή του ιδιότητα στο περιοδικό Down Town και να πει τα όσα…είπε…

Όταν είπε ότι στα γεράματά του δεν υπάρχουν συνουσίες η δημοσιογράφος τον ρώτησε:
ΔΗΜ. Οταν λέμε δεν υπάρχουν, το εννοούμε αυτό το “δεν υπάρχουν”;
Κ. Ζουράρις: Το νεαρό της ηλικίας σας σας επιτρέπει να λέτε ανοησίες. Μετά από μια ηλικία δεν υπάρχουν κτηνώδεις ορμές. Υπάρχουν μόνο κτηνώδεις αναμνήσεις. Το καταλάβατε αυτό;
Ο υφυπουργός Παιδείας, στη συνέντευξη , μεταξύ άλλων, λέει:
Μαύρος με πήγε με ρουφηχτό φιλί στο στόμα στα 700 μέτρα: Στο Παρίσι, στη δεκαετία του 80, ανέβηκα πάνω στο άρμα μιας gay pride διοργάνωσης και ξαφνικά με σηκώνει στον αέρα ένας τεράστιος μαύρος 250 κιλών με ύψος 2,10, όπως αυτούς που βλέπεις στο ΝΒΑ- ένα θηρίο- και με πήγε με ρουφηχτό φιλί στο στόμα από το Σαμαριτέν μέχρι το γαλλικό δημαρχείο (σ.σ. απόσταση 700 μέτρων)…
Υπουργός μου έδωσε την καλύτερη κάνναβη: Δεν έχω καπνίσει στη ζωή μου ούτε τσιγάρο.Μια φορά μου έδωσαν στην Αλγερία- ο υπουργός Εσωτερικών τους- την καλύτερη κάνναβη. Εισέπνευσα τότε, το 1969, στη Σαχάρα, 2 εισπνοές και δεν μου άρεσε. Από μωρό παιδί προτιμώ πάντα τη μαύρη σοκολάτα.
Δεν έχω πάει σε ψυχίατρο: Δεν έχω πάει ποτέ σε ψυχίατρο γιατί έχω και φίλους ψυχιάτρους οι οποίοι μου έχουν πει ότι έχω ένα από τα πιο γερά μυαλά που έχουν δει, και τα γερά μυαλά δεν χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.
Πήγα με πόρνη μιάμιση φορά: Πήγα στη Γαλλία με μια καλλονή πόρνη. Ήταν από τις ωραιότερες γυναίκες που έχω δει στη ζωή μου. Ήταν υπέροχη η εμπειρία του αγοραίου έρωτα. Πήγα μιάμιση φορά μαζί της. Δεν έχει να κάνει με τη διείσδυση. Λέω μιάμιση φορά γιατί από ένα σημείο και μετά ήταν λίγο ανόρεχτα.
Η πιο τραυματική ερωτική εμπειρία: Με απέλυσε κυρία -χωρίς ΙΚΑ, χωρίς ένσημα- διότι κατά σύμπτωσιν κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης- της σαρκώδους αυτής συνεπαφής, εν μέσω περιστροφών και διαφόρων διακινδυνεύσεων- το μάτι μου έπεσε την εφημερίδα Le Monde που είχα στο πάτωμα. Έμεινε κάτι κλάσματα του δευτερολέπτου το μάτι μου στη Le Monde και αυτό εθεωρήθη προδοσία. Πενήντα χρόνια μετά με πνίγει ακόμη το δίκιο μου.
Στην αρχή είπα όχι στη θέση του Υφυπουργού: Στην αρχή, όταν μου έκαναν την πρόταση -για τη θέση του υφυπουργού Παιδείας- τους είπα δεν θέλω. Πρώτα απ όλα λόγω ηλικίας. Εξαρτάται μπορεί τη μια να πάω εκεί για 15 ώρες και την άλλη καθόλου.

αφήστε ένα σχόλιο


+ 1 = πέντε