ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ: ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΗ ΤΗΣ Egypt Air ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ 4ΣΕΛΙΔΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Στο αεροσκάφος της Egypt Air παραμένει ο αεροπειρατής κρατώντας ομήρους, το πλήρωμα καθώς και ορισμένο αριθμό επιβατών, από 5 έως 15 κατά πληροφορίες. 

Το όνομα του αεροπειρατή κατά πληροφορίες είναι Ibrahim Samaha και είναι Αιγύπτιος και όχι Λίβυος όπως αρχικά είχε διαρρεύσει. Την ίδια ώρα γίνεται γνωστό ότι τα κίνητρά του ήταν προσωπικά. Στην αρχή έγινε γνωστό ότι ήθελε να λάβει πολιτικό άσυλο στην Ευρώπη και βρήκε αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο να το κάνει, ενώ αργότερα έγινε γνωστό ότι έχει ζητήσει να σταλεί ένας φάκελος με 4 σελίδες γραμμένες στα αραβικά σε μία γυναίκα που ζει στην Κύπρο. Το όνομα της εν λόγω γυναίκας έχει δοθεί στις αρχές.

Live οι εξελίξεις:

10:54 Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κίνητρα του αεροπειρατή είναι προσωπικά. Συγκεκριμένα φέρεται να ζήτησε να παραδοθεί στην πρώην γυναίκα του πυ ζει στη Λάρκανα 4σέλιδη επιστολή. Το όνομα της γυναίκας έχει γνωστοποιηθεί στις κυπριακές αρχές.

10:46 Κυπριακά ΜΜΕ αναφέρουν ότι τελικά όμηροι του αεροπειρατή είναι 15 άτομα, χωρίς να δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.

10:40 Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ ο αεροπειρατής έχει ζητήσει να στείλει γράμμα τεσσάρων σελίδων, γραμμένο στα αραβικά, σε γυναίκα που βρίσκεται στην Κύπρο. Το όνομα της γυναίκας έχει ήδη δοθεί στις αρχές.

10:35 Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για τους ομήρους που κρατάει ακόμα μέσα στο αεροσκάφος ο αεροπειρατής. Η Egypt Air και ο διευθυντής ΥΠΕΞ Αλέξανδρος Ζήνων αναφέρουν πως εντός του αεροσκάφους παραμένουν 5 αλλοδαποί επιβάτες (3 Βρετανοί, 1 Ιρλανδός και ένας Ιταλός) καθώς και το επταμελές πλήρωμα.
Σύμφωνα με το Sky news οι επιβάτες που παραμένουν μέσα στο αεροσκάφος είναι 4 συν το πλήρωμα.

10:25 Η Egypt Air επιβεβαίωνει μέσω του twitter ότι ο τρομοκράτης είναι ζωσμένος με εκρηκτικά

 

αφήστε ένα σχόλιο


+ 1 = έξι