ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!

Δεν  νομίζω να πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά με τον κύριο Τάσο Γκουρλιώτη, θα αφήσουμε τον ίδιο να επιλέξει με ποιον τρόπο θέλει να γίνει γνωστός, παρεκτός βέβαια αν προκληθούμε από ανυπόστατες ειδήσεις και σχόλια που ασελγούν στην νοημοσύνη του πολίτη. Ο κ. Γκουρλιώτης έχει όλο το δικαίωμα  να έχει προσωπικές φιλοδοξίες  και να θέλει να γίνει δήμαρχος αλλά για να μπορέσει να δείξει ότι έχει τις ηγετικές ικανότητες που χρειάζεται κάποιος για να γίνει δήμαρχος, για να μπορέσει να πείσει τους πολίτες θα πρέπει να είναι αρκετά και σωστά διαβασμένος και να μην αναλώνεται σε αφορισμούς.  Με αφορμή ένα κακόγουστο  δημοσίευμα που ανέβασε στο σάιτ του θα πρέπει να πούμε ότι οι πολίτες δεν είναι ηλίθιοι και δεν καταπίνουν αμάσητα  τα «βρώμικα» απ’ όπου κι αν προέρχονται. Τουναντίον δυσανασχετούν με τα Fake news και χάνουν την εμπιστοσύνη τους.

Αντί λοιπόν να λέει ότι ο Γιώργος Παπανικολάου έβλαψε το δήμο με 10 εκατ. € καλό θα ήταν  να γνωρίζει ότι το ταμείο του δήμου Γλυφάδας είναι σε ανοδική πορεία,  αρκεί μόνο να θυμηθούμε ότι ο Γιώργος Παπανικολάου παρέλαβε από την προηγούμενη διοίκηση το ποσό των 13 εκατ.€ ενώ σήμερα που μιλάμε βάσει στοιχείων αποδεικνύεται ότι έχει στο ταμείο του το ποσό των

23 εκατ.€, ενώ παράλληλα έχει μειώσει σημαντικά τα δημοτικά τέλη. Και επειδή μιλάμε γι ένα πραγματικό άθλο της δημοτικής αρχής καλό θα ήταν να γνωρίζει ότι ένα ακόμη μεγάλο επίτευγμα είναι το φυσικό αέριο που θα φτάσει σε κάθε γειτονιά σε κάθε σπίτι. Κλείνοντας θα ήθελα αν μου επιτρέπετε να επισημάνω στον κ. Γκουρλιώτη να είναι προσεχτικός με τις «παρέες» του γιατί αν ανοίξει νιτερέσα με τα «παιδιά της πιάτσας» το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να σχολιαστεί δυσμενώς.

Δεν γνωρίζω αν είναι νέος Γλυφαδιώτης αλλά ας ρωτήσει να μάθει ποιοι είναι η πολιτική μούργα της Γλυφάδας, σε καλό θα του βγει!!

αφήστε ένα σχόλιο


× 1 = έξι