Γιώργος Σωφρόνης: Δεν μπορεί ένας ψεύτης δήμαρχος, να υπερασπιστεί το συμφέρον του τόπου μας

Με αφορμή την γεμάτη ψέματα και συκοφαντίες χθεσινή ανακοίνωση, που εξέδωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Π. Φιλίππου, σχετικά με την υπόθεση του αιολικού πάρκου στο Πανί, θα θέλαμε να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά μερικές αλήθειες, τις οποίες σκόπιμα ο ίδιος αποκρύπτει.

 

Όσο και να προσπαθεί ο κ. Φιλίππου να ξεχάσουμε, η αλήθεια είναι πως  η αδειοδότηση της συγκεκριμένης επένδυσης έγινε από την Περιφέρεια Αττικής το 2018, όταν Περιφερειάρχης ήταν η κα Δούρου κι αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής ο κ. Φιλίππου.

 

Εμείς ποτέ δεν είπαμε, όπως σκόπιμα παραπληροφορεί ο κ. Φιλίππου,  ότι η άδεια δόθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο. Εμείς είπαμε ότι η άδεια δόθηκε από τη Διοίκηση της Περιφέρειας. Και μέλος της ηγετικής ομάδας ήταν τότε και ο κ. Φιλίππου.  Ως αντιπεριφερειάρχης τότε δεν τόλμησε να εκφράσει καμία αντίρρηση στο αιολικό πάρκο. Και δεν έκανε τίποτα για να στηρίξει την προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου και το Δήμαρχο Γιώργο Σωφρόνη, όπως και την Διοίκηση του Δήμου Λαυρεωτικής, που πήραν αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων και τάχθηκαν εξαρχής κατά της συγκεκριμένης επένδυσης.

 

Ο κ. Φιλίππου είναι ένας ψεύτης και καιροσκόπος δήμαρχος, ένας κουρασμένος επαναστάτης του «γλυκού νερού», που από τη μια κλείνει το μάτι στα επιχειρηματικά συμφέροντα κι από την άλλη παίζει παιχνίδια «επαναστατικής γυμναστικής», στην πλάτη των κατοίκων του τόπου μας.

 

Μια ζωή τα ίδια κάνει. Τα ίδια έκανε με τον μεγαλοξενοδόχο του Λαγονησίου με τον οποίο αγκαλιαζόταν πίσω από την πλάτη μας, την ίδια ώρα που ξεσήκωνε τους πολίτες και υπερασπιζόταν δήθεν τις παραλίες μας.

 

Τα ίδια έκανε με το ζήτημα της αποχέτευσης, όταν από τη μια «ξεσήκωνε» τον κόσμο τάζοντας τη λύση της Ψυττάλειας κι από την άλλη, συγκυβερνούσε με την κα Δούρου που μας έλεγε καθαρά ότι η Ψυττάλεια δεν είναι ρεαλιστική και βιώσιμη λύση. Αυτός

 

αφήστε ένα σχόλιο


− έξι = 1