ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ: ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΤΗ «TΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ».

Βγάζει τα απωθημένα του γιατί ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου δεν ενδίδει στις απαιτήσεις του.

Λέγεται ότι ο αυτοαποκαλούμενος ενεργός δημότης είναι πυρ και μανία με τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου. Εξ όσων γνωρίζουμε μέσα από το επαίσχυντο  δημοσίευμα που αναρτήθηκε από «φίλο» του στο διαδίκτυο και αναδημοσιεύαμε και εμείς σήμερα, εύκολα μπορεί κανείς να κατανοήσει ότι ο εν λόγω αυτοαποκαλούμενος ενεργός δημότης, βάλλει κατά του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, γιατί δεν ενέδωσε στις απαιτήσεις και τα τελεσίγραφα (που του διαμήνυσε, με τον γνωστό  πιεστικό τρόπο που συνηθίζει) να κατεβάσει τα παντελόνια κάτω. Όσοι από τους αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν το δημοσίευμα, θα δουν την αλαζονική στάση του εν λόγω δημότη, συνέπεια του αυτοερωτισμού και της υπερεκτίμησης που έχει για τον εαυτό του, όπου συχνά ευλογεί τα γένια του ακόμα και με Κρητικές  μαντινάδες, (τύφλα νάχει ο Μανωλιός από το Μπρούσκο).

Νάρκισσος, θεοποιεί τον εαυτό του για τις υπηρεσίες που λέει ότι προσέφερε στον δήμαρχο και τις ψήφους που του έδωσε (;;;;;;;;;;;;) αναγγέλλοντας του ότι: «ΨΩΝΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ». (Έχει την μύγα και μυγιάζεται;;). Συνεχίζοντας λέει στον δήμαρχο ότι:  «ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ. ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΊΖΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΣΟΥ. ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΩΜΩΝ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΝ

ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ. ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΤΕ ΤΙΘΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ. ΠΟΝΗΡΟΣ ΕΙΣΑΙ»

Στο ίδιο δημοσίευμα ο αυτοαποκαλούμενος ενεργός δημότης προτρέπει με νόημα  τον δήμαρχο να μην λησμονήσει ότι:  «ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ» Υπαινιγμός που η μόνη λογική συνάρτηση που μπορεί να κάνει ο αναγνώστης, είναι ότι ζητάει κάποια βοήθεια, κάποια ανταλλάγματα, «τουλάχιστον» όπως λέει για το θέμα του κοιμητηρίου αφού ως φαίνεται το έχει πάρει πατριωτικά και θέλει να αποδείξει ότι παίζει σημαντικό ρόλο στα δημοτικά δρώμενα, όπως επίσης το  πόσο σημαντικός και σπουδαίος είναι . Εύλογα οι πολίτες αναρωτιούνται τι άλλο μπορεί να έχει ζητήσει;;;

Επίσης μέσα από το προσβλητικό του δημοσίευμα  ο αναγνώστης  μπορεί να αντιληφθεί τις υπερβολικές απαιτητικές και τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκεί στον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, υποδεικνύοντας του ακόμα το πως θα κάνει την δουλειά του και το πώς θα επιλέξει τους συνεργάτες του . Οι αναγνώστες επίσης έχουν ακόμα την ευκαιρία να καταλάβουν “πως η αγάπη από την μια μέρα στην άλλη, μπορεί να γίνει λυσσαλέο  μίσος”, όταν υπάρχουν συμφέροντα.

Το κερασάκι στην τούρτα

Ο  αυτοαποκαλούμενος ενεργός δημότης, μέσα από το δημοσίευμα  του φαίνεται να καλοβλέπει την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και  προτρέπει τον δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου να  φέρει το θέμα μια ώρα αρχύτερα στο Δημοτικό Συμβούλιο,  λέγοντας:  «ΕΝΑΣ ΑΛΩΒΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ»  (προφανώς εννοεί τον εαυτό του), θα ήταν ο καταλληλότερος για αυτήν την θέση.  Εύλογα πλέον αναρωτιόμαστε  αν ο αυτοονομασμένος ενεργός δημότης ξεκίνησε αυτόν τον ανελέητο πόλεμο με τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο γιατί ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου δεν ενδίδει στις επιθυμίες και τις απαιτήσεις του;;; Πολλοί πλέον είναι αυτοί που αναρωτιούνται τέτοιους ενεργούς δημότες επιθυμούμε;;; Ο αυτοονομασμένος ενεργός δημότης και κατά καιρούς υπογράφων, διώκτης  του οικονομικού εγκλήματος της πόλης , είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία. “Δεν μας εκπλήσσει η κυνική και ανερυθρίαστη αυτή συμπεριφορά του”, αφού στο ενεργητικό του έχει αναρίθμητες μηνύσεις κατά πολιτών, εταιρειών, αστυνομικών, βουλευτών, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημ. συμβούλων δικηγόρων, κληρικών, δημοσιογράφων, δικαστών κ.α

Οι συχνές παρενοχλήσεις, οι λεκτικές απειλές και τα απαξιωτικά σχόλια που κατά καιρούς εκτοξεύει σε όσους δεν ανταποκρίνονται στις επιθυμίες του έχουν γίνει πλέον παράδοση.

Αντρίκια και ξεκάθαρη η στάση του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, έδειξε ότι δεν ιδρώνει το αυτί του και δεν παίρνει χαμπάρι από αθέμιτες παρεμβάσεις και παρενοχλήσεις, στέλνοντας μάλιστα  (διά της λύπης του), στον αυτοονομασμένο ενεργό δημότη σαφέστατο μήνυμα περιφρόνησης.

αφήστε ένα σχόλιο


τέσσερα + = 8