ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΚΕΠ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗ

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ!!

Έτσι έκλεισαν το ΚΕΠ στην οδό Γούναρη

Εξηγώ αμέσως τι συνέβη, μετά από έναν απίστευτο πόλεμο καταγγελιών, λάσπης και συκοφαντίας που δέχθηκα και προσωπικά επί μήνες:
Με απόφαση της δημοτικής μας αρχής, το B’ ΚΕΠ Γλυφάδας έφυγε πέρυσι από το κτίριο στη Μυστρά & Επιδαύρου. Γιατί;
Επειδή ήταν ακατάλληλο και επειδή το νοίκι που πληρώναμε ήταν υπέρογκο, 15.225 ευρώ το μήνα!
Που πήγαμε;
Μετά από σχετικό διαγωνισμό, σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο επί της Γούναρη, όπου δίναμε για το ΚΕΠ και άλλες δημοτικές δομές 6.700 ευρώ το μήνα!

Τότε μπήκαν μπροστά τα συμφέροντα.
Με ενορχηστρωτή τον ιδιοκτήτη του κτηρίου από το οποίο έφυγε το ΚΕΠ (που έχανε το πλούσιο ενοίκιο…) ξεκίνησε ένα λυσσαλέο κυνήγι εναντίον της δημοτικής μας αρχής.
Η πολεοδομία Γλυφάδας (ναι, αυτή που κάνει μήνες να βγάλει αποφάσεις) σφράγισε το νέο ΚΕΠ σε χρόνο-ρεκόρ, επειδή λέει ήταν σε περιοχή αμιγούς κατοικίας! Εμφανίστηκε μάλιστα κι ο αρχισυνδικαλιστής Θέμης Μπαλασόπουλος και μου έκανε μήνυση γιατί πήγαμε το ΚΕΠ εκεί… Και πολλά ακόμα, που δεν είναι της παρούσης να τα πω.

Το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά εξέτασε την υπόθεση και αποφάσισε ότι όλα έγιναν νόμιμα και σωστά.
Απεφάνθη ότι το ΚΕΠ όχι μόνο δεν προκαλεί όχληση σε περιοχή αμιγούς κατοικίας, αλλά εξυπηρετεί τους κατοίκους.
Αυτό δηλαδή που από την αρχή έλεγε και ο Δήμος Γλυφάδας, με βάση τη σχετική νομοθεσία αλλά και την έγκριση που λάβαμε από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Τα μικροσυμφέροντα, τα τοπικά φέουδα, οι κλίκες μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δική μας, προς όφελος της Γλυφάδας και των δημοτών, όσο και όσους και αν ενοχλεί αυτό.

Υ.Γ. : Το Β’ ΚΕΠ, λόγω όλης αυτής της περιπέτειας, λειτουργεί πλέον στην Διαδόχου Παύλου, δίπλα στο παλιό Δημαρχείο, σε μια εξαιρετική και πλήρως λειτουργική εγκατάσταση. Πλέον στόχος είναι να εγκατασταθεί τρίτο ΚΕΠ στη Γούναρη, για να εξυπηρετείται καλύτερα η ευρύτερη περιοχή.

αφήστε ένα σχόλιο


1 + επτά =