ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Με ευλάβεια και λαμπρότητα γιορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνεια στο Δήμο Γλυφάδας που παρά τον συννεφιασμένο καιρό και το τσουχτερό κρύο η προσέλευση των πιστών που παρακολούθησαν τη θεία λειτουργία όσο και τον Αγιασμό των Υδάτων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και ήταν αρκετά μεγάλη.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και στην κατάδυση του Τιμίου σταυρού παρέστησαν: Ο Υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης, ο βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος,ο Ευρωβουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, πρόεδρος των Ανοιχτών Οριζόντων Αθηνά Λυγνού, ο Α΄Αντιπρόεδρος του ΕΕΑ Νίκος Λεβετσοβίτης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας Λάζαρος Ορνιθόπουλος,ο πρόεδρος ΤΟΣΥΝ Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άννυ Καυκά, ο υποψήφιος δήμαρχος Στέλιος Δίβαρης, ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ Λουκάς Τουρπέτας, καθώς και πρόεδροι και φορείς πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της πόλης.

Αρκετοί ήταν οι τολμηροί που αψήφισαν το τσουχτερό κρύο και βούτηξαν και φέτος στα νερά στη Β΄Μαρίνα για να πιάσουν τον Σταυρό. Ακολούθησε η κοπή της πίτας στον ΑΝΟΓ καθώς και η βράβευση αθλητών και αριστούχων μαθητών της πόλης.

foto 5 foto 6 foto 4 foto 15 foto 18 foto 16 foto 17 foto 19 foto 20 foto 23 foto 24 foto 28 foto 31 foto 32 foto 33 foto 34 foto 35 foto 38 foto 36 foto 39 foto 40 foto 41 foto 3 foto 7 foto 10 foto 14 foto 13 foto 12 foto 11

αφήστε ένα σχόλιο


− τρία = 3