ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΒΙΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ

Τους λόγους για τους οποίους καταθέτει αγωγή κατά της Όλγας Γεροβασίλη ανέλυσε στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή στον Realfm 97,8 ο Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή τα όσα δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος έπειτα από δημοσίευμα που έκανε λόγο για στενές σχέσεις του εκπροσώπου της ΝΔ με τον Παναγιώτη Μουσσά, τον κατηγορούμενο δημοσιογράφο για το κύκλωμα εκβιαστών.

«Μια συνομιλία ιδιωτική εκπροσώπου Τύπου και ενός δημοσιογράφου και μάλιστα μια συνομιλία εμφανώς μη σοβαρή γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης πολιτικής. Υπάρχει κάτι το μεμπτό σε αυτή τη συζήτηση; Εμφανώς όχι.Υπάρχει οποιαδήποτε σύνδεση με την υπόθεση που απασχολεί τη δικαιοσύνη; Καμία. Είναι περίεργο που εκπρόσωπος Τύπου συνομιλεί με δημοσιογράφο; Αυτό συνήθως συμβαίνει, καθόλου πρωτοφανές δεν είναι. Μπορούσα να γνωρίζω ή γνώριζα ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος πέραν από τη δουλειά του θα εμπλακεί αργότερα σε κάτι; Πρόκειται περί τρικυμίας μέσα σε ένα ποτήρι» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Ο κ. Κουμουτσάκος εξήγησε ότι έκανε αγωγή στην κ. Γεροβασίλη για μια πολύ συγκεκριμένη φράση της που καλεί τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ «να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του». «Έχω μια πορεία στο δημόσιο και επαγγελματικό μου βίο που δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Αυτό βλάπτει την εικόνα μου, αφορά στην ελευθερία έκφρασης, την ελευθερία επικοινωνίας, είναι συκοφαντική δυσφήμηση, προσβολή της προσωπικότητας του ανθρώπου. Για όλα αυτά κάνω αγωγή στην κ. Γεροβασίλη», σημείωσε.

«Είναι εμφανές ότι κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση που απασχολεί την Δικαιοσύνη γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης, μαύρης προπαγάνδας για να στραφεί η κυβέρνηση κατά της ΝΔ και ειδικά εναντίον μου. Αυτό έχει χαρακτηριστικά παρακράτους, είναι μια διαχείριση που δείχνει ότι αυτοί που την κάνουν είναι αδίστακτοί και το τελικό πολιτικό συμπέρασμα είναι ότι ετοιμάζεται με τρόπους μυστήριους μια συζήτηση την Τρίτη στη βουλή που θα είναι μια συζήτηση ακριβώς αντίθετη από αυτή χρειάζεται η χώρα. Συζήτηση πόλωσης, διχασμού, έντασης, λάσπης και κατασυκοφάντησης.» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος. «Να είστε βέβαια ότι την Τρίτη πολιτικά η κυβέρνηση θα είναι απολογούμενη δεν θα είναι κατήγορος, θα είναι κατηγορούμενη» κατέληξε.

αφήστε ένα σχόλιο


οκτώ × = 8