ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Από την ημέρα της αποχώρησής του από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, η χθεσινή παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή είναι από τις πλέον ηχηρές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής αναμένεται να προβεί σε… άλλη μία τουλάχιστον παρέμβαση, όπου θα επισημαίνει τους κινδύνους που ελλοχεύει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο κ. Καραμανλής σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να εμφανιστεί και στις δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι τελευταίες παρεμβάσεις του Κώστα Καραμανλή δείχνουν ξεκάθαρα τη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού στον Αντώνη Σαμαρά, που είναι τόσο έντονη που δείχνει όχι μόνο προεκλογική στήριξη, αλλά και μετεκλογική, σε περίπτωση δηλαδή ήττας της Νέας Δημοκρατίας με μεγάλη διαφορά.

Ο πρώην πρωθυπουργός μάλιστα προβλέπει γρήγορες πολιτικές εξελίξεις, που όπως θεωρεί θα υπάρξουν λόγω του αδιεξόδου από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι αυτή η έντονη στήριξη δείχνει πως θεωρεί τον Αντώνη Σαμαρά τον καταλληλότερο να οδηγήσει τη Νέα Δημοκρατία και σε δεύτερη πιθανή εκλογική αναμέτρηση μέσα στο 2015.dexiextrem

αφήστε ένα σχόλιο


× 7 = τριάντα πέντε